Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Grundig TV Arızaları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resim cekip koyma imkanın varmı bakalım bi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Resim cekip koyma imkanın varmı bakalım bi
    Saygı değer arkadaşım ilgin için çok çok teşekkürler ediyorum elektronik devresinde değişmediğim eleman kalmamıştı bi tek rgb kartı kaldıydı onuda bir elektronikçi arkadaştan temin edip denedim sorun ortadan kalktı sorunumu hallettim ana sorun demekki rgb kartındaydı ilginize tekrar teşekkürler ediyorum saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saygı değer arkadaşım ilgin için çok çok teşekkürler ediyorum elektronik devresinde değişmediğim eleman kalmamıştı bi tek rgb kartı kaldıydı onuda bir elektronikçi arkadaştan temin edip denedim sorun ortadan kalktı sorunumu hallettim ana sorun demekki rgb kartındaydı ilginize tekrar teşekkürler ediyorum saygılarımla aliharbiye.
    Sorunu halletiğiize sevindim.Kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için tşk ederim ustacım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

meerhabalar bende grundig marka t55 330 şase var bunun modelini ögrenebilirmiyim.cuc ile başlayan devre şeması lazım 2 direnç yanmış ögrenmem lazım yardımcı olursanın sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar elimde cuc2130 var cihaz ikidakika çalışıyor kapanıyor besleme yüksek çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memetali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar elimde cuc2130 var cihaz ikidakika çalışıyor kapanıyor besleme yüksek çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim
    arkadaşlar yokmu yardımcı olacak kimse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar arıza tüp soketinden çıktı saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba ustalar.benim gurundıg 37 ekran tv var.kırmızı led yanıyor.ama tv açılmıyor.100 mf/63v u değiştirdim.5 dakka çalıstı tekrar kapandı.ne yapmam lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımcı olacak kımse yokmuu

Sayfa 10/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri