REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Grundig TV Arızaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba
    Arçelik servisi 1996 Yılında satın aldığım GRUNDIG MEGATRON MONOLITH M-115-9 TV de system kartı arızası olduğunu ve eski olması nedeni ile de onarımını yapamayacaklarını belirtti.Herşeyi ile sağlam ve sorunsuz olan TV nin özellikleri ve ekran boyutu benim tercihim.O nedenle tamiri veya parçasının temini konusunda sizlerden yardım bekliyorum.Emekli olduğum için yeni tv almak bütçemide zorlar.Lütfen yol gösterirseniz çok sevinirim.Sevgi ve selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar benim çocuk odasındaki tp623 grundig tvde şöyle bir sorun oluştu tvyi açıyorum ses var görüntü yok yalnız ekrana dikkatlice bakıldığında ufacık bir aydınlık geliyor tvyi anahtardan bir iki kere kapatıp açıyorum düzeliyor tüp soketi aklıma geldi sizce onun dışında başka bişeyden yaparmı trafo sakat olsa ekran hiç açmazdı,böyle bir arzayla karşılaşan usta oldumu hiç acaba yardımcı olursanız çok makbule geçecektir saygılarımla aliharbiye
    Benim arıza trafodan kaynaklıydı trafoyu değiştim sorun gitti.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selcukbaba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Grundig yetkili servisiyim.Arızalarınızı yazarsanız teknik destek vermeye hazırım.
    Merhaba arkadaş; arızaya gelen cuc 1830 model 72 ekran tv,önce normal açılyor fakat birkaç defa açıp kapatınca görüntü gelmiyor ekran siyah screeni açınca geri dönüş çizgileri var,voltajlar normal ses de yok.Bu arıza nedir?ile uğraşıp çözen arkadaş varmı ?Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

51 ekran 530 yazan grundig stby ışığı yanıyor,sistem açılmaya çalışıyor ama tekrar beklemeye geçiyor,biraz beklediğim zaman arada açılıyor ,beslemedki kondansatörleri değiştirdim,sorum başka nerede olabilir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

grundig tv de ses ayar menüsü geldi bende ok tuşuna bastım - şimdi sesi geri açamıyor -iptal edemiyor ve sistemi geri getiremiyorum - ne yapabilirim ki. acil yardım istiyorum - teşekkür şimdiden .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞim grundig gtd 400 telsİz telefon var devamli baz İstasyonu ariyor ariza nereden bulamadim ÇÖzÜm nedİr cevap verİrsen teŞekkÜrederİm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçenlerde grundig marka bi tv geldi görüntü di*** de yarıya kadar kayıyo ve 1dk sonra düzeliyo.Bana senkron trimpotunu değiştirtdiler ama sık olmasada yini yaptı.Bunun sebebi nedir arkadaşlar.yardım ederseniz çok iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler...

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri