REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Grundig TV Arızaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cuc 5301 osilarör yatıyor (10-15 saniye normal çalışıyo ondan sonra osilatör yatıyor)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

C 522 15 nf değişti arıza onarıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

grundıg super color kırmızı renk yok daha önce fişi çekip takınca renk geliyordu tamamen gitti mor olarak seyrediyorum bıraz amatörum vericeniz bilgiyle onara bılırim şimdiden teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba
    bende grundig P40-530M televizyon var. evde kablolu tv kullanıyorum ancak S10 frekansında (star tv) görüntü ve ses bozuk çıkıyor. Aynı kabloya başka bir tv bağladığımda ise o frekansta sorun çıkarmıyor, net görüntü ve ses veriyor. Acaba sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart grundig sedance 70 ekran tv arızası swiç mod arızası yardım

Alıntı selcukbaba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Grundig yetkili servisiyim.Arızalarınızı yazarsanız teknik destek vermeye hazırım.
    selçukbaba ben ek iş olarak yaşadığım yerde bu işlerle uğraşıyorum size sormak istediğim şey şu tv enerji verince çık çık ses çıkarıyor güç katındaki kapasitörleri değiştirdim.ölçmediğim yer kalmadı saptırma bobinini çıkarınca ötme kesiliyor işin içinden çıkamadım yardım ederseniz sevinirim saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi selcukbaba

Grundig yetkili servisiyim.Arızalarınızı yazarsanız teknik destek vermeye hazırım.
    biz bu teknik destekleri beklersek herhalde ağaç olup filizlenicez.gör ol topal ol kendi işini kendin gör arızamı halledim.tv çalışıyor.SAYGILAR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elimde GRUNDİG DAVİO 37 Ekran televizyon var hotel kilidinde kaldı yani
    otomatik atlamada kaldi sayi girmemi istiyor 2 haneli ama nasıl çıkacam bu işin içinden telecvizyon dondu kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm bende grundig cuc 5301t tv var rf görüntü güzel ama scart la görüntü alamıyom scart modül ve rgb modül degişti yardmcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar grundıg 70ekran var bitane yapıorum tv yi cok güzeL caLışıo 2-3 gün sonra arıza verio besleme transistörünü yakıo bi sonuca varamadım.. yardımcı olursanız sevinirim herkerze koLay geLşin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede 70 ekran teletexli bir grundig var.trafodan atlama yapıyordu trafoyu değiştirdik.bir müddet çalıştı.şimdi tv açıyoruz 3-5 saniye sonra tv stanbay konumuna geçiyor.bu olayı bir kaç kez tekrarlıyor.sonra açılıyor bir müddet sonra tekrar aynı arızaya geçiyor.bilgisi olan var mı acaba.

Sayfa 6/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri