Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Grundig TV Arızaları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi selcukbaba

Grundig yetkili servisiyim.Arızalarınızı yazarsanız teknik destek vermeye hazırım.
    biz bu teknik destekleri beklersek herhalde ağaç olup filizlenicez.gör ol topal ol kendi işini kendin gör arızamı halledim.tv çalışıyor.SAYGILAR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elimde GRUNDİG DAVİO 37 Ekran televizyon var hotel kilidinde kaldı yani
    otomatik atlamada kaldi sayi girmemi istiyor 2 haneli ama nasıl çıkacam bu işin içinden telecvizyon dondu kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm bende grundig cuc 5301t tv var rf görüntü güzel ama scart la görüntü alamıyom scart modül ve rgb modül degişti yardmcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar grundıg 70ekran var bitane yapıorum tv yi cok güzeL caLışıo 2-3 gün sonra arıza verio besleme transistörünü yakıo bi sonuca varamadım.. yardımcı olursanız sevinirim herkerze koLay geLşin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede 70 ekran teletexli bir grundig var.trafodan atlama yapıyordu trafoyu değiştirdik.bir müddet çalıştı.şimdi tv açıyoruz 3-5 saniye sonra tv stanbay konumuna geçiyor.bu olayı bir kaç kez tekrarlıyor.sonra açılıyor bir müddet sonra tekrar aynı arızaya geçiyor.bilgisi olan var mı acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta senin tüner pLL arızalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar gurindig kaskatlı tv ilk açılışta normal çalışıyor 20 saniye sonra ekran gidip geliyor sonra tv çalışmıyor tekrar açınca gine çalışıyor tırafonun kaskat bağlanan yere yüksek voltaja tornavidayı degdiriyorum yüksek voltaş var ama tornavidayı degdirince gine kapanıyor tekrar anahtardan açıyorum çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elamlar gurindig kaskatlı tv ilk açılışta normal çalışıyor 20 saniye sonra ekran gidip geliyor sonra tv çalışmıyor tekrar açınca gine çalışıyor tırafonun kaskat bağlanan yere yüksek voltaja tornavidayı degdiriyorum yüksek voltaş var ama tornavidayı degdirince gine kapanıyor tekrar anahtardan açıyorum çalışıyor besleme girişindeki ve besleme çıkışındaki kondanstörleri değiştir düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar merhaba.cuc 7350 tv arzası çok ilginç skrin en kısıjkta iken görüntü alabiliyorum kanal değiştirince haliyle ekran parlayıp düzeliyor bu tv de eprom yeni programladım acaba bişlgisi olan cevaplarmı saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar merhaba.cuc 7350 tv arzası çok ilginç skrin en kısıjkta iken görüntü alabiliyorum kanal değiştirince haliyle ekran parlayıp düzeliyor bu tv de eprom yeni programladım acaba bişlgisi olan cevaplarmı saygılar sreen trinpotunu değiştir ve hassa ayar yap sreenkrine

Sayfa 7/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri