REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: YE 2000 CI PLUS Yardım!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YE 2000 CI PLUS Yardım!!!

Next Ye 2000 CI plus kullanıyorum. Eski yazılımım 613F idi ve 614aA'yı yükledim. Ama şimdi cihazı pc bağladığımda (Pc Link 2 ile) ağlantı hatası veriyor. ShareMax programında deniyorum onunlada olmuyor. Resimli anlatımdan faydalanarak ShareMax programında yapmaya çalıştım fakat ondada hata (connect time out) verdi. Formu inceledim veyeni yazılım için tool 2.2 diye bir program adı geciyor. Nasıl bir iş anlamadım. Şimdiden yardmlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
    :v6cry: :v6cry: :v6cry:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:pepper: :45: tool 2 /2 kulan o olur
    kalemden atıysan yazılımı bundan sonraki yazılım vs diyer şeyleride tool 2/2 tıcan kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bu tool 2.2 nerden bulabilirim.? Araştırma yaptım ama bulamadım.. Yardımcı olursanız sevinirim!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buyur bunu dene

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sonsuzluk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Next Ye 2000 CI plus kullanıyorum. Eski yazılımım 613F idi ve 614aA'yı yükledim. Ama şimdi cihazı pc bağladığımda (Pc Link 2 ile) ağlantı hatası veriyor. ShareMax programında deniyorum onunlada olmuyor. Resimli anlatımdan faydalanarak ShareMax programında yapmaya çalıştım fakat ondada hata (connect time out) verdi. Formu inceledim veyeni yazılım için tool 2.2 diye bir program adı geciyor. Nasıl bir iş anlamadım. Şimdiden yardmlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
    :v6cry: :v6cry: :v6cry:

mrb. arkadaşaım ciazın fişini elektrikten çıkart önpanelden pr.+ tuşuna balıtut ve fişi tak ön displayda 030 yazacaktır daha sonra pclink 2.0 ile ampülden yazılımı seç ve ok.
    +

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=yargıç_1;112501]mrb. arkadaşaım ciazın fişini elektrikten çıkart önpanelden pr.+ tuşuna balıtut ve fişi tak ön displayda 030 yazacaktır daha sonra pclink 2.0 ile ampülden yazılımı seç ve ok.
    +[/QUOTE yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim bi deneyeyim:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

veya reset yapabilirsin sen deki hatanin aynisi bendede oldu resetten sonra oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 2500 dpci plus ım war cihaz arada bir kendi kendine kapanıyor neyden kaynakalanabilir ?cihaz geleli 1 hafta oldu ama anlayamadım ne alaka....serwis bişiyden etkilenebilir dedi ama ben anlam weremedim.sizce ne olabilir ?:624ok:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı theblackgod Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next 2500 dpci plus ım war cihaz arada bir kendi kendine kapanıyor neyden kaynakalanabilir ?cihaz geleli 1 hafta oldu ama anlayamadım ne alaka....serwis bişiyden etkilenebilir dedi ama ben anlam weremedim.sizce ne olabilir ?:624ok:
    Cihazın kendi kendine kapanma olayları nedenleri

1-Çihazın baglantı kablolarında şase olabilir.
    2-Çihazına reset atınız.Uyduları yeniden tarama yaptırınız.
    3-Flashta arıza olabilir.Flashta arıza varsa servise getiriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb. arkadaşaım ciazın fişini elektrikten çıkart önpanelden pr.+ tuşuna balıtut ve fişi tak ön displayda 030 yazacaktır daha sonra pclink 2.0 ile ampülden yazılımı seç ve ok.
    +
    Yine yazılımlar Çihaz stadbay konumunda iken yükleme programından kalemden yükleniyor.Yanlış yüklemeden dolayı çihazların flahsları arızalabilir.Buna dikkat ediniz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri