polsatla beraber eurosportlar izleniyormu yardım edebilirmisiniz
polsatla beraber eurosportlar izleniyormu yardım edebilirmisiniz
bazı cihazlarda açıyor ama sunny cihazda açmıyor inşallah yazılımla halledilir
astra hispasat uydularında kaon tabanlı cihazlar açıyor
hotbirde izlenemiyor eurosport lar nagra 2 desdeklemiyor
evet polsatla ortak izleniyor eurosportlar next 8000xcam plus
Ehmedé Xane
Arkadaşlar kaonboardlu cihazlar açmıyor eurosportları diğer cihazlar açıyor .
Lyngsatan polsat paketini kontrol ederseniz görürüsünüz bu eurosportların pakete dahil olduğunu. neden açmıyor bizim cihazlar ? buda kaon farkı...
sunny baştan aşagı sorun neresi saglamki söyleyin hangisi düzgün çalışıyor
sende bunu söylersen arkadaşlar ne yapsın.ben bu sorunları ilgili yere aktarıyorum.ama ilgili arkadaş ne hikmetse biraz pasif kalıyor her ne hikmetse.şimdi yazacağız olmuyor ,yazmasak bu arkadaş olur olmadık şeyler yapıyor.
sevgili povervu ile bir ara konuşmuştuk.aradılar ve sorunların listesini istediler.bende onunla konuştum ve hazırladığımız listeyi ilgili yere aktardık.ama bağladıkları arkadaş her ne hikmetse ...ne desem boş.
biliyorsun sunny arge ye artık herkes kızgın.her şeyi bedava bekliyorlar.kimsede bir karşılık beklemediği halde bu markaya artık kızmaya başladı.benim arge bağlantım var.amaarge de biraz sabırlı olmalı.kafasına göre davranırsa olmuyor.
dilersen bak neler yazdım
...................................................................................................
1.9040 cihazların conax embetet emusuz orjinal yazılımı yok.cripto embetet bende var ve aynı hw li sunny yazılımı yükleyenleri cihazları bununla düzelyor ve embetet çalışıyor.ama conax embetet in yazılımı her nedense verilmiyor.flaşı tekrar programlayın diyor sevgili arge.
ne yapalım emusuz yazılımı flaştan okuyarak bizmi verelim.neticede bu işten para kazananlar neden yapsın,para kazanmak varken
2.yi ve diğerlerini yazmıyorum........................
istersen sana pm atayım bu arkadaşnan birde sen konuş.msn sini vereyim.
sevgili arkadaşlar bütün bu sorunlarınızı sizde
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ye yazınız .bizler anlatamıyoruz.sizde yazın.sorunlarınız daha kolay çözülür.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri