Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: SAKURA TÜM SERÝ YAZILIMLARLA ÝLGÝLÝ SORUNLARI(Lütfen Baþka Topic Açmayalým)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart SAKURA TÜM SERÝ YAZILIMLARLA ÝLGÝLÝ SORUNLARI(Lütfen Baþka Topic Açmayalým)

Arkadaþlar sakura cihazlarýn yazýlýmlarý ile ilgili tüm sorunlarýnýzý bu topicte paylaþalým...Lütfen baþka topic açmayalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sakura 9700 fta cihaz *** yazılımı arıyorum bulamadım bukonuya duyarlı arkadaşlarda yardım bekliyorum sevgiler erdoğan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sayýn üye

Alýntý erdo Nickli Üyeden Alýntý
    sakura 9700 fta cihaz *** yazýlýmý arýyorum bulamadým bukonuya duyarlý arkadaþlarda yardým bekliyorum sevgiler erdoðan
    birincisi sakura model olarak 9600fta-9700dcý olarak geçer ve ayný yazýlýmý kullanýrlar
    yazýlýmlar
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu antencii tarafýndan (15-03-2006 Saat 18:28 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

opentele sakura yazýlýmý

selam serkan yýlmaz ustam bende opentel 3000ods cý var ve sakura yazýlýmlarý bu cýhazlara uyduðunu duydum acaba sakuranýn hangi model yazýlýmý cýhazýma uyar yardýmcý olursan sevinirim þimdiden teþekkür

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cihazýmda network arama yaptým. Daha sonra sakura ekraný geldi. Menüye dahi giremiyorum ne yapmalýyým.
    Cihazý alalý daha 3 gün oldu..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým cihazý fiþten çek terkrar tak olmazsa yazýlým yükle. sakurada bu þekilde kilitlenmeler olabiliyor. fiþi çekip takýnca çoðu zaman düzeliyor. dediðim gibi olmazsa yazýlým yüklenmesi lazým.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam sakura 2010 için son yazilim 03.05.2005 yazilimimi acaba...birde 2010 cihazda *** menusune nasil ulasabilirim acaba hocam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri