REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TC Kimlik No Yazmayan Oy kullanamayacak!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEHMET_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neden rahatsız olayım ki benim yzadıgımda bir garip ve ya hakaret eden bir unsur varmı abla neden bana hakaret boyutunda imalı olarak rahatsızmı oldun diyorsun anlamış degilim bir soru sordum bana hakaret ediyorsunuz hiç yakışmadı size ben hiç bir şey söylemedim soruma mantıklı bir cevap yazmanızı dilerdim ama co admin oldugunuzdan sanırım amirlik önseziniz öne çıktı garip forum kurallarını gayet iyi bilirim ve size bir şey demiyorum hayırlı paylaşımlar :00000001:
    yok canım öle bişey yoktur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler güzel cevaptı güldürdün beni walla mehmet_35 kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eboscro Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkürler güzel cevaptı güldürdün beni walla mehmet_35 kardeş
    allah aglatmasın ben forum kuralları çerçevesinde lafımı söylerim yerine de gitti zaten
    co admin olması beni hatasız yere banlama sı anlamasına da gelmez ben paylaşıma bakarım
    kurallara da uyarım
    saygı ve sevgilerimi sunuyorum
    benim kendisi ile bir sorunum yok onun benle varmı bilemem
    Konu MEHMET_35 tarafından (09-01-2007 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEHMET_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abla birleştirme yi sen yapıyon hep neden acaba ????
    sayın mehmet 35 forum kurallarını biliyorsan birleştirmeyi de görevli olan herkes yapabilir bu konuyuda bilmen gerekli demekki görevli Nakkus kardeşimizde forumu iyi bir şekilde takip ediyor ki bu birleştirmeyi yapmış fazla topic açıp ortalığın kirletilmesine hiç gerek yoktur lütfen ortamı germeyelim sanırım konu anlaşılmıştır saygılar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın mehmet 35 forum kurallarını biliyorsan birleştirmeyi de görevli olan herkes yapabilir bu konuyuda bilmen gerekli demekki görevli Nakkus kardeşimizde forumu iyi bir şekilde takip ediyor ki bu birleştirmeyi yapmış fazla topic açıp ortalığın kirletilmesine hiç gerek yoktur lütfen ortamı germeyelim sanırım konu anlaşılmıştır saygılar.....
    ewe t konu anlaşıldı ( ama gerginlik filan yok ne diyorsunuz )

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne var ki bunda bu kadar büyütecek...siz bir soru sormuşsunuz...o da sizin sorunuza soruyla karşılık vermiş...bence kendi kendinize abartı yapmışsınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne var ki bunda bu kadar büyütecek...siz bir soru sormuşsunuz...o da sizin sorunuza soruyla karşılık vermiş...bence kendi kendinize abartı yapmışsınız...
    teşekkürler:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu linkten seçim bölgesi bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konudaki bilgide yanlışlıklar var...

"Kimlik Numaralari yazili olmayan secmenler secimlerde oy kullanamayacaklar !!! Elle yazilmis veya internetten cikti olarak alinmis TC Kimlik Numaralari oy verme esnasinda gecerli olmayacaktir."

... denilmiş...fakat kendi sitelerindeki duyuruda...

"Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaralarının seçim iş ve işlemleri sırasında bildirilmesi, 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 47 nci maddesi hükmü nedeniyle zorunludur. İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarına başvuran ilgililerin, Nüfus Müdürlüklerinden öğrendikleri Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaralarını bildirmeleri gerekmektedir. Ancak, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları işlenmiş nüfus cüzdanı ibrazına gerek bulunmamaktadır."

...denilmiş...

Kaynak : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konudaki bilgide yanlışlıklar var...

"Kimlik Numaralari yazili olmayan secmenler secimlerde oy kullanamayacaklar !!! Elle yazilmis veya internetten cikti olarak alinmis TC Kimlik Numaralari oy verme esnasinda gecerli olmayacaktir."

... denilmiş...fakat kendi sitelerindeki duyuruda...

"Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaralarının seçim iş ve işlemleri sırasında bildirilmesi, 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 47 nci maddesi hükmü nedeniyle zorunludur. İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarına başvuran ilgililerin, Nüfus Müdürlüklerinden öğrendikleri Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaralarını bildirmeleri gerekmektedir. Ancak, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları işlenmiş nüfus cüzdanı ibrazına gerek bulunmamaktadır."

...denilmiş...

Kaynak : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgi yanlış değildi.

YSK yoğun tepkiler nedeniyle açıklama yapmak zorunda kaldı.

Bu şart kaldırıldı, ama yinede fırsat bulunca nüfus cüzdanını değiştirmekte fayda var.

Saygılarımla,

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri