bilgi için teşekkürler güzel cevaptı güldürdün beni walla mehmet_35 kardeş![]()
allah aglatmasın ben forum kuralları çerçevesinde lafımı söylerim yerine de gitti zaten
co admin olması beni hatasız yere banlama sı anlamasına da gelmez ben paylaşıma bakarım
kurallara da uyarım
saygı ve sevgilerimi sunuyorum
benim kendisi ile bir sorunum yok onun benle varmı bilemem![]()
![]()
![]()
![]()
Konu MEHMET_35 tarafından (09-01-2007 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.
sayın mehmet 35 forum kurallarını biliyorsan birleştirmeyi de görevli olan herkes yapabilir bu konuyuda bilmen gerekli demekki görevli Nakkus kardeşimizde forumu iyi bir şekilde takip ediyor ki bu birleştirmeyi yapmış fazla topic açıp ortalığın kirletilmesine hiç gerek yoktur lütfen ortamı germeyelim sanırım konu anlaşılmıştır saygılar.....
Ne var ki bunda bu kadar büyütecek...siz bir soru sormuşsunuz...o da sizin sorunuza soruyla karşılık vermiş...bence kendi kendinize abartı yapmışsınız...
Bu konudaki bilgide yanlışlıklar var...
"Kimlik Numaralari yazili olmayan secmenler secimlerde oy kullanamayacaklar !!! Elle yazilmis veya internetten cikti olarak alinmis TC Kimlik Numaralari oy verme esnasinda gecerli olmayacaktir."
... denilmiş...fakat kendi sitelerindeki duyuruda...
"Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaralarının seçim iş ve işlemleri sırasında bildirilmesi, 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 47 nci maddesi hükmü nedeniyle zorunludur. İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarına başvuran ilgililerin, Nüfus Müdürlüklerinden öğrendikleri Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaralarını bildirmeleri gerekmektedir. Ancak, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları işlenmiş nüfus cüzdanı ibrazına gerek bulunmamaktadır."
...denilmiş...
Kaynak : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri