bide bu cihazı alacaktım arkadasa sordum donma yaptıgını ve cihazın cok ısındıgını söyledi acaba bu problemler giderildimi?

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bide bu cihazı alacaktım arkadasa sordum donma yaptıgını ve cihazın cok ısındıgını söyledi acaba bu problemler giderildimi?
Hayýr bu tur problemler giderilmez. nedeni ise yazýlým olaylarý ile tekniksel iþler farklýdýr.
kullanýcý olarak þunu söyleyebilirim donma problemi tamamen favari kanal düzenlemeleri ve þifre çözümü ile alakalý. favori kanal kullanmayanlar bu preoblemle karþýlaþmýyor.
ýsýnmaya gelince,
ýsýnmanýn cihaza herhengi bir olumsuz etkjisi yok, haricen fan taktým denedim cihaz buz gibi oldu herhangi bir deðiþiklik olmadý. çok sýcak günlerde kapalý tv sehpasý içinde günlerce çalýþtý herhangi bir olumsuzluk olmadý.
Biss yayýnlarý desteklemiyor. denemedim ama oposa yüklenecek biss keyleri ile seyredilebilir.redline düþünüyorsanýz cs100x modeli incelemnizi öneririm.
selamlar
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yetkileriniz




Yer imleri