Alper abicim bak size verdiğimiz değeri çok iyi anlamışsın valla sizi yenmeyi hiçbirşeye değişmiyoruz yani![]()
Alper abicim bak size verdiğimiz değeri çok iyi anlamışsın valla sizi yenmeyi hiçbirşeye değişmiyoruz yani![]()
Hakan kardeş hangi kupalar fazla sizdeeski adıyla federasyon kupası yeni adıyla fortis kupasımı Çumhurbaşkanlığı kupası eski adıyla omu yoksa ligmi istersen bir araştır kardeşim bak bence sen hiç gördünmü şimdi adıyla fortis kupasını
![]()
![]()
Eyvah yine futbol tartışması var...ben topikden çıkayım...vınnn vınnn...![]()
yaw kardeşlerim galatasarayımı laf ettittirmem peki söyleyin bakalım geçen sene ne oldu size şampiyonuz dediniz olamadınız galatasaray oldubi kere yenmişiniz bizi 6-0 on uda söyleyip duruyorsunuz olmazki..
Arkadaşlar şimdi 6S Antalya'da maç yapıyor gazozuna ama mağlup bir kupada oradan alsa da kupaları çoğalsa. Dedik hani....
arkadaşlar konu avrupadaki yarış değil ki bence 1 nolu mesajı tekrar okuyun . hıncal uluç galatasarayın ve fenerbahçenin bugününü yazıyor . bırakalım artık geçmişi bugüne ve yarınlara bakalım .kabul edin artık bütün spor branşlarında fenerbahçe galatasarayın üstündeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (futbolda her zaman üstünde)
futbolda üstünde
basketbol erkek ve bayanlarda üstünde
voleybol erkek ve bayanlarda üstünde
peki Fenerbahceli arkadaşlar soruyorum o zaman neden size kimse büyüksünüz demiyor hep kendi kendinize büyüğüz diyorsunuz bakın bize sadece Galatasaraylılar değil herkez büyüksünüz diyor bir avrupa macımız oldugun da Beşiktaşlısından trabzonsporlusuna Ankaragücünden bursasporlusuna herkes bizi destekliyor bir tek Fenerbahceliler hariç?????
benim beşiktaşı galatasarayı trabzonu veya diğer takımları avrupa kupalarında destekleme zorunluluğum mu var. yada yasalarda bir zorunluluk mu var
isteyen istediği takımı destekler.ama destekleme zorunluluğu yoktur.
ayrıca diğer takımların ve özellikle galatasaraylıların fenerbahçeyi avrupada kalben desteklediğine de inanmıyorum. ve destekleme zorunlulukları da yoktur.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri