REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Her dalda Fener ile yarışıyorlar ve her dalda Fener, Galatasaray'ı eziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı reis1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Hakan bu açıkyürekli sözleriniz için sizi gerçekten takdir ediyorum. Böylece Fenerliler ile Galatasaraylılar arasındaki fark bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Siz "6-0" tercih ediyorsunuz biz ise Kupaları. Lambadan bir cin çıksa ve "Size tekrar Avrupa kupasını kazandırayım ama karşılığında Fenere tekrar 6-0 kaybedeceksiniz" dese derhal kabul ederim.

Fenerbahçelilerin bizi yenerken hissettikleri sevinci biliyorum. Biz bu sevincin aynısını Real Madrid, Barcelona ve Milan gibi takımların as kadrolarını (3.cü yedeklerini değil) yenerken hissetmiştik. Bu açıdan arkadaşların sevinmesini doğal karşılıyorum. Ama dedim ya "Tarihinizdeki hangi başarının tekrarını görmek istersin, Feneri tekrar 7-0 mi yenmek istersin yoksa tekrar bir Avrupa kupası kazanmak mı?" sorusuna tereddütsüz "Avrupa Kupası" cevabını veririm. Bilmem farkımızı anlatabildik mi???

reis kardeşim siz eufa kupasını aldınız fakat Türkiye'de futbolda en çok kupası olan takım Fenerbahçe.. Ve diğer spor dallarındada yine Fenerbahçe lider.. Aynı zamanda balkan kupasını alan ilk takımın Fenerbahçe olduğunuda biliyorsundur umarım.. Bir sezonda en çok gol atan takım ünvanınada sahibiz yani en büyük kim belli oluyor kendine iyi bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakan kardeş hangi kupalar fazla sizde eski adıyla federasyon kupası yeni adıyla fortis kupasımı Çumhurbaşkanlığı kupası eski adıyla omu yoksa ligmi istersen bir araştır kardeşim bak bence sen hiç gördünmü şimdi adıyla fortis kupasını

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eyvah yine futbol tartışması var...ben topikden çıkayım...vınnn vınnn...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hakan kardeş hangi kupalar fazla sizde eski adıyla federasyon kupası yeni adıyla fortis kupasımı Çumhurbaşkanlığı kupası eski adıyla omu yoksa ligmi istersen bir araştır kardeşim bak bence sen hiç gördünmü şimdi adıyla fortis kupasını
    Valla ben genel olarak söyledim.. Yani şimdiye kadar alınan kupaların toplamı... Sadece futbolda değil tüm dallarda üstünüz kabul edin kardeşim uğraştırmayın beni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    reis kardeşim siz eufa kupasını aldınız fakat Türkiye'de futbolda en çok kupası olan takım Fenerbahçe.. Ve diğer spor dallarındada yine Fenerbahçe lider.. Aynı zamanda balkan kupasını alan ilk takımın Fenerbahçe olduğunuda biliyorsundur umarım.. Bir sezonda en çok gol atan takım ünvanınada sahibiz yani en büyük kim belli oluyor kendine iyi bak
    Sevgili Hakan aksini iddia eden olmadı sanırım. Ama 10 Gümüş ve 20 Bronz madalyam olacağına 2 Altın, 5 Gümüş ve 5 de Bronz Madalyam olsun derim ben... Olimpiyatlarda Madalya listesinde sadece 1 Altın Madalyası olanı listede Altını olmayan ama 10 Gümüş ve 20 Bronz madalya sahibinden daha üst sıraya yazıyorlar...

Diğer konulardaki söyledikleriniz hakkında da yorum yapmadım. Balkan kupanızı biliyorum. "Bir sezonda en çok gol atan takım" ünvanı hakkında yerinizde olsam o kadar aceleci konuşmazdım. Yani sezon bazında atılan gol sayısından bahsediyorum, maç başına düşen gol oranı hakkında konuşmuyorum. Sonuçta "Bir sezonda en fazla gol atan takım" deniyor, "Maç başına en yüksek gol oranı elde eden takım" denmiyor, öyle değil mi? Bi araştırın isterseniz...1962-63 sezonuna bi bakın derim... O sezon toplam 105 gol atan bi takım var.:28:

Sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw kardeşlerim galatasarayımı laf ettittirmem peki söyleyin bakalım geçen sene ne oldu size şampiyonuz dediniz olamadınız galatasaray oldubi kere yenmişiniz bizi 6-0 on uda söyleyip duruyorsunuz olmazki..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı reis1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Hakan aksini iddia eden olmadı sanırım. Ama 10 Gümüş ve 20 Bronz madalyam olacağına 2 Altın, 5 Gümüş ve 5 de Bronz Madalyam olsun derim ben... Olimpiyatlarda Madalya listesinde sadece 1 Altın Madalyası olanı listede Altını olmayan ama 10 Gümüş ve 20 Bronz madalya sahibinden daha üst sıraya yazıyorlar...

Diğer konulardaki söyledikleriniz hakkında da yorum yapmadım. Balkan kupanızı biliyorum. "Bir sezonda en çok gol atan takım" ünvanı hakkında yerinizde olsam o kadar aceleci konuşmazdım. Yani sezon bazında atılan gol sayısından bahsediyorum, maç başına düşen gol oranı hakkında konuşmuyorum. Sonuçta "Bir sezonda en fazla gol atan takım" deniyor, "Maç başına en yüksek gol oranı elde eden takım" denmiyor, öyle değil mi? Bi araştırın isterseniz...1962-63 sezonuna bi bakın derim... O sezon toplam 105 gol atan bi takım var.:28:

Sevgiler

"Fenerbahçe, 1988-1989 sezonunda rakip kalelere 36 maçta tam 103 gol göndererek Türkiye liglerinde bir sezonda en fazla gol atan takım ünvanına sahip olmuştur."
    Bu aynen Fenerbahçe resmi sitesinden alıntıdır.. İstersen linkte verebilirim..

Diğer bir konuya gelince " Olimpiyatlarda madalya listesinde sadece 1 altın madalyası olanı 10 gümüş ve 20 bronz sahibinden daha üste yazıyorlar" demişsin.. Fenerbahçe en çok kupayı alan takım olarak ilk sırada olduğuna göre bu iddianı tekrar gözden geçir derim.. Yani ilk sıraya sizi yazmadıklarına göre bir sorun var demektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "Fenerbahçe, 1988-1989 sezonunda rakip kalelere 36 maçta tam 103 gol göndererek Türkiye liglerinde bir sezonda en fazla gol atan takım ünvanına sahip olmuştur."
    Bu aynen Fenerbahçe resmi sitesinden alıntıdır.. İstersen linkte verebilirim..

Diğer bir konuya gelince " Olimpiyatlarda madalya listesinde sadece 1 altın madalyası olanı 10 gümüş ve 20 bronz sahibinden daha üste yazıyorlar" demişsin.. Fenerbahçe en çok kupayı alan takım olarak ilk sırada olduğuna göre bu iddianı tekrar gözden geçir derim.. Yani ilk sıraya sizi yazmadıklarına göre bir sorun var demektir
    Orada öyle yazdığını biliyorum. Ama 62-63 sezonunda Galatasaray 105 gol atmıştır. Bu da bir gerçek... O yüzden ısrarla "Bir sezonda en fazla gol atan takım" ünvanı diye altını çizdim.

Madalya konusunda söylediklerim iddia değil, gerçek. Sadece bir Altın Madalyanız olsun başarı listesinde Altın madalyası olmayıp birkaç Gümüş ve Bronz madalya sahiplerinden daha üstte yer alırsınız. Toplam kupa sayınız daha yüksek bu doğru. Aksi istikamette bişey deme ihtiyacı hissetmedim zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar şimdi 6S Antalya'da maç yapıyor gazozuna ama mağlup bir kupada oradan alsa da kupaları çoğalsa. Dedik hani....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar şimdi 6S Antalya'da maç yapıyor gazozuna ama mağlup bir kupada oradan alsa da kupaları çoğalsa. Dedik hani....
    "6S"?

Rakibe saygınız bu mu? Büyüklük lafla olmuyormuş demek gerçekten... Büyüklük önce saygıyla başlar...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri