Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Valla kardeşim düşüncelerimi tek tek dile getirmişsin teşekkür ediyorum.. Galatasarayılar tamam kabul ediyoruz uefa kupasını aldınızda o geçeli çok oldu onunla övünmeyin artık.. Siz kupayı aldınız bizde sizi 6-0 yendik nasıl olacak şimdi Şahsen bana uefa kupasımı yoksa galatasarayı tekra 6-0 mağlup etmekmi diye seçenek sunsalar ben galatasarayı yenmeyi tercih ederim.. O keyfi ve sevinci hiçbir şeye değişmem
Sevgili Hakan bu açıkyürekli sözleriniz için sizi gerçekten takdir ediyorum. Böylece Fenerliler ile Galatasaraylılar arasındaki fark bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Siz "6-0" tercih ediyorsunuz biz ise Kupaları. Lambadan bir cin çıksa ve "Size tekrar Avrupa kupasını kazandırayım ama karşılığında Fenere tekrar 6-0 kaybedeceksiniz" dese derhal kabul ederim.

Fenerbahçelilerin bizi yenerken hissettikleri sevinci biliyorum. Biz bu sevincin aynısını Real Madrid, Barcelona ve Milan gibi takımların as kadrolarını (3.cü yedeklerini değil) yenerken hissetmiştik. Bu açıdan arkadaşların sevinmesini doğal karşılıyorum. Ama dedim ya "Tarihinizdeki hangi başarının tekrarını görmek istersin, Feneri tekrar 7-0 mi yenmek istersin yoksa tekrar bir Avrupa kupası kazanmak mı?" sorusuna tereddütsüz "Avrupa Kupası" cevabını veririm. Bilmem farkımızı anlatabildik mi???