enricom isimli üye arkadaş haberi dünkü fotomaçtan aldım ve UYDURMADIM
yazan da galatasaraylı hıncal uluç Kendi kendimi de mutlu etmiyorum. at gözlüğüm de yok. Ayrıca şampiyonlar liginde son yıllarda dökülüyorsunuz
![]()
enricom isimli üye arkadaş haberi dünkü fotomaçtan aldım ve UYDURMADIM
yazan da galatasaraylı hıncal uluç Kendi kendimi de mutlu etmiyorum. at gözlüğüm de yok. Ayrıca şampiyonlar liginde son yıllarda dökülüyorsunuz
![]()
Konu patriot tarafından (10-01-2007 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.
Bir soru sorulmuş sevgili Alper abim tarafından.. Hemen cevaplamak istiyorum... Sizlerde biliyorsunuzki Fenerbahçe'nin şu anki durumu diğer 17 takımın toplamıyla eşit.. Yani şu anda Türkiye'de Fenerbahçe Galatasaraydan büyük değil Fenerbahçe = Diğer 17 takım ... Bu bir gerçek... Diğer 16 takım Galatasaray'ın arkasındaki duruyor bunun nedeni ise en güçlü olanı alt ettikten sonra yani Fenerbahçe'ye istedikleri zararı verdikten sonra kendilerininde 1.ncilik yarışına katılmaları için pek bir tehlike kalmıyor.. Bu işin mantığı kimse Fenerbahçe'nin iyi olmasını çekemiyor ve kulübü dağıtmak için hergün bir iddia çıkıyor... Yok efendim aziz yıldırım askerlik yaptımı ? yok efendim fenerbahçe şikemi yaptı ? Y arkadaşlar Osmanlı devletini göz önüne alın.. En güçlü devlet Osmanlıydı ve herkes onu yıkmak için ittifak olmadı mı ? Yani süper ligde buna benziyor ama artık kabul edelimki Türkiye'nin yeni Avrupa Yıldızı FENERBAHÇE... Siz geçmişte bir kupa aldıysanız bu gelecekte yapacaklarınızın teminatı değildir......
benim beşiktaşı galatasarayı trabzonu veya diğer takımları avrupa kupalarında destekleme zorunluluğum mu var. yada yasalarda bir zorunluluk mu var
isteyen istediği takımı destekler.ama destekleme zorunluluğu yoktur.
ayrıca diğer takımların ve özellikle galatasaraylıların fenerbahçeyi avrupada kalben desteklediğine de inanmıyorum. ve destekleme zorunlulukları da yoktur.
Sevgili patriot, elbette de kimse hiçbirşeye zorlanamaz. Ama Türkün Türkten başka dostu yok. Bu durumda Fenerin Avrupadaki ecnebi rakiplerini kimse tutturamaz bana. Yanlış mıyım? Ama haklısın tabii sevgili arkadaşım, herkes istediğini tutar.
Hıncal Uluç'a gelince... Nedense bazı arkadaşlar onu eleştirir Fener aleyhinde yazdığı zaman. Ama leyhine konuşunca tekrar adam yerine koymaya başlarlar. Hıncal Uluç her zaman bildiği doğruları söylemektedir sadece şu an değil. Bana göre haklıdır da... Fenerbahçe şu anki yapılanması ile dünyada modern ve gelişmiş bir klüp aşamasına gelmiş ve diğer rakipleri geride bırakmıştır. Buna itiraz etmek kimseye bişey kazandırmaz.
Ama sevgili Hakanın dediği gibi Fenerbahçe=17 Takım da abartılı bir ifadedir. Galatasarayın bu ülkeye kazandırdıkları ortadadır. Ve bunları yaparken kimse ortaya çıkıp Galatasaray=17 Takım falan demiyordu. Yok öyle birşey. Eğer Fenerbahçe dediğiniz gibiyse Avrupada kendini göstermelidir ve bu yıl UEFA kupasını mutlaka kazanmalıdır. Hatta böyle bir takım için UEFA bile yetersiz bir hedeft olmalıdır. Ölçüleri makul tutmak gerekir...
Sevgiler...
Neyse arkadaşlar herkesin düşüncesi farklıdır ve kimse kimseye birşey kabul ettiremez.. Hepinizi saygılarımı sunuyorum.. Konu kilitlidir.. İş polemiğe dönmesin...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri