Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Her dalda Fener ile yarýþýyorlar ve her dalda Fener, Galatasaray'ý eziyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alper abicim bak size verdiðimiz deðeri çok iyi anlamýþsýn valla sizi yenmeyi hiçbirþeye deðiþmiyoruz yani

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hakan kardeþ hangi kupalar fazla sizde eski adýyla federasyon kupasý yeni adýyla fortis kupasýmý Çumhurbaþkanlýðý kupasý eski adýyla omu yoksa ligmi istersen bir araþtýr kardeþim bak bence sen hiç gördünmü þimdi adýyla fortis kupasýný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ruzgarm Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hakan kardeþ hangi kupalar fazla sizde eski adýyla federasyon kupasý yeni adýyla fortis kupasýmý Çumhurbaþkanlýðý kupasý eski adýyla omu yoksa ligmi istersen bir araþtýr kardeþim bak bence sen hiç gördünmü þimdi adýyla fortis kupasýný
    Valla ben genel olarak söyledim.. Yani þimdiye kadar alýnan kupalarýn toplamý... Sadece futbolda deðil tüm dallarda üstünüz kabul edin kardeþim uðraþtýrmayýn beni

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eyvah yine futbol tartýþmasý var...ben topikden çýkayým...výnnn výnnn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw kardeþlerim galatasarayýmý laf ettittirmem peki söyleyin bakalým geçen sene ne oldu size þampiyonuz dediniz olamadýnýz galatasaray oldubi kere yenmiþiniz bizi 6-0 on uda söyleyip duruyorsunuz olmazki..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar þimdi 6S Antalya'da maç yapýyor gazozuna ama maðlup bir kupada oradan alsa da kupalarý çoðalsa. Dedik hani....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ibalaban Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar þimdi 6S Antalya'da maç yapýyor gazozuna ama maðlup bir kupada oradan alsa da kupalarý çoðalsa. Dedik hani....
    "6S"?

Rakibe saygýnýz bu mu? Büyüklük lafla olmuyormuþ demek gerçekten... Büyüklük önce saygýyla baþlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar konu avrupadaki yarýþ deðil ki bence 1 nolu mesajý tekrar okuyun . hýncal uluç galatasarayýn ve fenerbahçenin bugününü yazýyor . býrakalým artýk geçmiþi bugüne ve yarýnlara bakalým .kabul edin artýk bütün spor branþlarýnda fenerbahçe galatasarayýn üstündeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (futbolda her zaman üstünde)

futbolda üstünde
    basketbol erkek ve bayanlarda üstünde
    voleybol erkek ve bayanlarda üstünde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki Fenerbahceli arkadaþlar soruyorum o zaman neden size kimse büyüksünüz demiyor hep kendi kendinize büyüðüz diyorsunuz bakýn bize sadece Galatasaraylýlar deðil herkez büyüksünüz diyor bir avrupa macýmýz oldugun da Beþiktaþlýsýndan trabzonsporlusuna Ankaragücünden bursasporlusuna herkes bizi destekliyor bir tek Fenerbahceliler hariç?????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    peki Fenerbahceli arkadaþlar soruyorum o zaman neden size kimse büyüksünüz demiyor hep kendi kendinize büyüðüz diyorsunuz bakýn bize sadece Galatasaraylýlar deðil herkez büyüksünüz diyor bir avrupa macýmýz oldugun da Beþiktaþlýsýndan trabzonsporlusuna Ankaragücünden bursasporlusuna herkes bizi destekliyor bir tek Fenerbahceliler hariç?????
    benim beþiktaþý galatasarayý trabzonu veya diðer takýmlarý avrupa kupalarýnda destekleme zorunluluðum mu var. yada yasalarda bir zorunluluk mu var
    isteyen istediði takýmý destekler.ama destekleme zorunluluðu yoktur.
    ayrýca diðer takýmlarýn ve özellikle galatasaraylýlarýn fenerbahçeyi avrupada kalben desteklediðine de inanmýyorum. ve destekleme zorunluluklarý da yoktur.

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri