Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123
36 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Her dalda Fener ile yarýþýyorlar ve her dalda Fener, Galatasaray'ý eziyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý patriot Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim beþiktaþý galatasarayý trabzonu veya diðer takýmlarý avrupa kupalarýnda destekleme zorunluluðum mu var. yada yasalarda bir zorunluluk mu var
    isteyen istediði takýmý destekler.ama destekleme zorunluluðu yoktur.
    ayrýca diðer takýmlarýn ve özellikle galatasaraylýlarýn fenerbahçeyi avrupada kalben desteklediðine de inanmýyorum. ve destekleme zorunluluklarý da yoktur.
    Sevgili patriot, elbette de kimse hiçbirþeye zorlanamaz. Ama Türkün Türkten baþka dostu yok. Bu durumda Fenerin Avrupadaki ecnebi rakiplerini kimse tutturamaz bana. Yanlýþ mýyým? Ama haklýsýn tabii sevgili arkadaþým, herkes istediðini tutar.

Hýncal Uluç'a gelince... Nedense bazý arkadaþlar onu eleþtirir Fener aleyhinde yazdýðý zaman. Ama leyhine konuþunca tekrar adam yerine koymaya baþlarlar. Hýncal Uluç her zaman bildiði doðrularý söylemektedir sadece þu an deðil. Bana göre haklýdýr da... Fenerbahçe þu anki yapýlanmasý ile dünyada modern ve geliþmiþ bir klüp aþamasýna gelmiþ ve diðer rakipleri geride býrakmýþtýr. Buna itiraz etmek kimseye biþey kazandýrmaz.

Ama sevgili Hakanýn dediði gibi Fenerbahçe=17 Takým da abartýlý bir ifadedir. Galatasarayýn bu ülkeye kazandýrdýklarý ortadadýr. Ve bunlarý yaparken kimse ortaya çýkýp Galatasaray=17 Takým falan demiyordu. Yok öyle birþey. Eðer Fenerbahçe dediðiniz gibiyse Avrupada kendini göstermelidir ve bu yýl UEFA kupasýný mutlaka kazanmalýdýr. Hatta böyle bir takým için UEFA bile yetersiz bir hedeft olmalýdýr. Ölçüleri makul tutmak gerekir...

Sevgiler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenerli arkadaþ uydurma birþeyler yazmýþ kendi kendine mutlu oluyor...Çýkarýn artýk þu at gözlüklerinizi! Þampiyonlar liginde Bu ülkeyi sýfýr puan ve yediði düzinelerce golle kim rezil etti.Tutturmuþlar 6-0.. Herþeyin eþit olduðu olimpiyat stadýndaki 5 taneyi fener yemedimi?En son lig maçýnda 11e 11 maç yaptýk hakem rezaleti olmasa maç en kötü berabere bitecek.Her dalda üstünmüþ hangi daldan bahsediyor arkadaþ uzaydamý yaþýyoruz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý enricom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Fenerli arkadaþ uydurma birþeyler yazmýþ kendi kendine mutlu oluyor...Çýkarýn artýk þu at gözlüklerinizi! Þampiyonlar liginde Bu ülkeyi sýfýr puan ve yediði düzinelerce golle kim rezil etti.Tutturmuþlar 6-0.. Herþeyin eþit olduðu olimpiyat stadýndaki 5 taneyi fener yemedimi?En son lig maçýnda 11e 11 maç yaptýk hakem rezaleti olmasa maç en kötü berabere bitecek.Her dalda üstünmüþ hangi daldan bahsediyor arkadaþ uzaydamý yaþýyoruz...

haber uydurma deðil dünkü fotomaçtaki galatasaraylý hýncal uluçun yazýsý ve yazýda son dönemi anlatýyor . at gözlüðümüz falan da yok. son yýllarda size olan her branþtaki bariz üstünlüðümüz yazýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enricom isimli üye arkadaþ haberi dünkü fotomaçtan aldým ve UYDURMADIM
    yazan da galatasaraylý hýncal uluç Kendi kendimi de mutlu etmiyorum. at gözlüðüm de yok. Ayrýca þampiyonlar liginde son yýllarda dökülüyorsunuz

Konu patriot tarafýndan (10-01-2007 Saat 18:45 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir soru sorulmuþ sevgili Alper abim tarafýndan.. Hemen cevaplamak istiyorum... Sizlerde biliyorsunuzki Fenerbahçe'nin þu anki durumu diðer 17 takýmýn toplamýyla eþit.. Yani þu anda Türkiye'de Fenerbahçe Galatasaraydan büyük deðil Fenerbahçe = Diðer 17 takým ... Bu bir gerçek... Diðer 16 takým Galatasaray'ýn arkasýndaki duruyor bunun nedeni ise en güçlü olaný alt ettikten sonra yani Fenerbahçe'ye istedikleri zararý verdikten sonra kendilerininde 1.ncilik yarýþýna katýlmalarý için pek bir tehlike kalmýyor.. Bu iþin mantýðý kimse Fenerbahçe'nin iyi olmasýný çekemiyor ve kulübü daðýtmak için hergün bir iddia çýkýyor... Yok efendim aziz yýldýrým askerlik yaptýmý ? yok efendim fenerbahçe þikemi yaptý ? Y arkadaþlar Osmanlý devletini göz önüne alýn.. En güçlü devlet Osmanlýydý ve herkes onu yýkmak için ittifak olmadý mý ? Yani süper ligde buna benziyor ama artýk kabul edelimki Türkiye'nin yeni Avrupa Yýldýzý FENERBAHÇE... Siz geçmiþte bir kupa aldýysanýz bu gelecekte yapacaklarýnýzýn teminatý deðildir......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Neyse arkadaþlar herkesin düþüncesi farklýdýr ve kimse kimseye birþey kabul ettiremez.. Hepinizi saygýlarýmý sunuyorum.. Konu kilitlidir.. Ýþ polemiðe dönmesin...

Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri