Alýntý reis1905 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Sevgili Hakan bu açýkyürekli sözleriniz için sizi gerçekten takdir ediyorum. Böylece Fenerliler ile Galatasaraylýlar arasýndaki fark bir kez daha ortaya çýkmýþ oldu. Siz "6-0" tercih ediyorsunuz biz ise Kupalarý. Lambadan bir cin çýksa ve "Size tekrar Avrupa kupasýný kazandýrayým ama karþýlýðýnda Fenere tekrar 6-0 kaybedeceksiniz" dese derhal kabul ederim.

Fenerbahçelilerin bizi yenerken hissettikleri sevinci biliyorum. Biz bu sevincin aynýsýný Real Madrid, Barcelona ve Milan gibi takýmlarýn as kadrolarýný (3.cü yedeklerini deðil) yenerken hissetmiþtik. Bu açýdan arkadaþlarýn sevinmesini doðal karþýlýyorum. Ama dedim ya "Tarihinizdeki hangi baþarýnýn tekrarýný görmek istersin, Feneri tekrar 7-0 mi yenmek istersin yoksa tekrar bir Avrupa kupasý kazanmak mý?" sorusuna tereddütsüz "Avrupa Kupasý" cevabýný veririm. Bilmem farkýmýzý anlatabildik mi???

reis kardeþim siz eufa kupasýný aldýnýz fakat Türkiye'de futbolda en çok kupasý olan takým Fenerbahçe.. Ve diðer spor dallarýndada yine Fenerbahçe lider.. Ayný zamanda balkan kupasýný alan ilk takýmýn Fenerbahçe olduðunuda biliyorsundur umarým.. Bir sezonda en çok gol atan takým ünvanýnada sahibiz yani en büyük kim belli oluyor kendine iyi bak