Ben bir resmi siteden yaptýðým alýntýyla konuþuyorum reis kardeþim sende bi kanýt göster bakalým gerçekten 105 gol atmýþmý.. Ben 103 kanýtladým sende 105 kanýtla :00000002:
Madalya konusunda söylediklerin doðru fakat orada Galatasarayýn lehinde olan bir durum yok.. Yani Fenerbahçe'nin adý en üstte olduðuna göre sorun yokAyrýca barcelona'yý yendiðinizden falan bahsetmiþsin... "Fenerbahçe, 1996-1997 yýllarýnda ilk kez katýldýðý þampiyonlar liginde, Kendi sahasýnda 40 Yýl (56 maç) hiç yenilmeyen Ýngiliz takýmý Manchester United'ý deplasmanda Boliç'in 78. dakikada attýðý golle yenerek, Avrupa rekoru kýrmýþtýr." bu yeter sanýrým
![]()
Lütfen biraz gerçekçi olalým ve þu an Türkiye'nin en büyük takýmýnýn kim olduðunu görelim...![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

O yüzden ýsrarla "Bir sezonda en fazla gol atan takým" ünvaný diye altýný çizdim.
Ayrýca barcelona'yý yendiðinizden falan bahsetmiþsin... "Fenerbahçe, 1996-1997 yýllarýnda ilk kez katýldýðý þampiyonlar liginde, Kendi sahasýnda 40 Yýl (56 maç) hiç yenilmeyen Ýngiliz takýmý Manchester United'ý deplasmanda Boliç'in 78. dakikada attýðý golle yenerek, Avrupa rekoru kýrmýþtýr." bu yeter sanýrým

Yer imleri