REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Enflasyonun düþtügüne gercekten inanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
272. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inanýyorum

83 30.51%
  • Hayýr Ýnanmýyorum

189 69.49%
Sayfa 14/16 ÝlkÝlk ... 45678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Enflasyonun düştügüne gercekten inanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Neyse arkadaþlar fazla uzatmanýn gereði yok. Bu iþi uzmanlar ve bizi yönetenler bilir deyip yaþamaya devam edeceðiz. zorlu 1364 arkadaþ güzelce tanýmlamýþ. Daha ne söylenir. Herkes gördüðü gibi kabullenir. Buna kimse bir þey diyemez. Ama þu bir gerçektir ki Bir ülke ekenomik baðýmsýzlýðýný elde edemedikçe böyle çýrpýnýr durur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eger 2 yýl once 2004 model vectra 35 ytl ye satýlýyor ve bu yýl ayný vectra 25 ytl ye satýlýyorsa.3 yýl once en dusuk split klima 800 ytl bu yýl 400 ise durum enflasyonun dustugu anlamýna geliyor demektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý trustmantr Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    eger 2 yýl once 2004 model vectra 35 ytl ye satýlýyor ve bu yýl ayný vectra 25 ytl ye satýlýyorsa.3 yýl once en dusuk split klima 800 ytl bu yýl 400 ise durum enflasyonun dustugu anlamýna geliyor demektir.
    Enflasyonu opel araba ve klimalarla ölçersek vay halimize. Ýnsanlar yiyecek ekmek parasý bulamýyor. Mutfaðý tam takýr. Ramazan ayýnda görüyoruz bir hayýr severin daðýttýklarýný nasýl kapýyorlar. Halk ekmek fýrýnlarýnda ucuz ekmek bekleyenleri görmüyormuyuz. Siz diyorsunuz ki ekmek bulamýyorlarsa pasta yesinler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ibalaban Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Enflasyonu opel araba ve klimalarla ölçersek vay halimize. Ýnsanlar yiyecek ekmek parasý bulamýyor. Mutfaðý tam takýr. Ramazan ayýnda görüyoruz bir hayýr severin daðýttýklarýný nasýl kapýyorlar. Halk ekmek fýrýnlarýnda ucuz ekmek bekleyenleri görmüyormuyuz. Siz diyorsunuz ki ekmek bulamýyorlarsa pasta yesinler.
    Sözlerinizde cok haklýsýnýz.Malesef insanlarýmýz aç geziyor cogu zaman.Bu iþe bir care mutlaka bulmalarý lazým sevgili devlet buyuklerinin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öncelikle dünyanýn hiç bir yerinde yoktur ki her ürünün fiyatý düþecek, tabiki yükselen de olacaktýr. bu sadece ülke þartlarý deil dýþ kaynaklýda olabilir...
    öncelikle çuvaldýzý kendimize batýralým; bir malý alýrken üç kuruþ eksik olsun diyerek faturasýný almayanlar,ucuz die dýþarýdan kaçak gelen mallarý kapýþanlar,sýnýr þehirlerimizde kaçakçýlýkla geçinen ,binbir türlü oyunlarla vergisini vermeyen iþyerleri vs.vs.vs. varken bu enflasyonun buralarda olmasý baþarýdýr bence... bunlar ne zaman düzene girerse o zaman avrupa ülkeleriyle kýyaslanmak daha doðru olur...
    ayrýca konuya muhalefet parti diliyle deilde objektif bakmak fayda getirir die düþünüyorum...
    bir arkadaþ ekmek fiyatýndan bahsetmiþ,senin bölgeni bilmem ama benim okuduðum þehir ve memleketimden bildiðim fiyatlar 3 yýl öncesi ekmek 20 kuruþken þuan 30 kuruþ!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mhmts01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    öncelikle dünyanýn hiç bir yerinde yoktur ki her ürünün fiyatý düþecek, tabiki yükselen de olacaktýr. bu sadece ülke þartlarý deil dýþ kaynaklýda olabilir...
    öncelikle çuvaldýzý kendimize batýralým; bir malý alýrken üç kuruþ eksik olsun diyerek faturasýný almayanlar,ucuz die dýþarýdan kaçak gelen mallarý kapýþanlar,sýnýr þehirlerimizde kaçakçýlýkla geçinen ,binbir türlü oyunlarla vergisini vermeyen iþyerleri vs.vs.vs. varken bu enflasyonun buralarda olmasý baþarýdýr bence... bunlar ne zaman düzene girerse o zaman avrupa ülkeleriyle kýyaslanmak daha doðru olur...
    ayrýca konuya muhalefet parti diliyle deilde objektif bakmak fayda getirir die düþünüyorum...
    bir arkadaþ ekmek fiyatýndan bahsetmiþ,senin bölgeni bilmem ama benim okuduðum þehir ve memleketimden bildiðim fiyatlar 3 yýl öncesi ekmek 20 kuruþken þuan 30 kuruþ!!!

Kardeþim inþallah okulunu bitirdikten sonra bir mekan açarsýn bak o zaman devlet vergilerinle sana nasýl ortak oluyor görürsün tuttuðun mekanýn kirasý üzerinden stopaj(ne demekse anladýðým kadarý ile neden iþyeri açýyorsun parasý)
    gelir vergisi,kdv, vesaire vesaire isimleri ile resmen sana ortak oluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne enflasyon düþer nede AB ye girersin ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bi dükkanın gelirine devlet %90 ortak daha ne söylüyeyim...durum meydanda ..esnafın hali duman...anası ağlayan küçük esnaf..vur abalıya vur gitsin daha ne diyeyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben kesinlikjle inanmýyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enflasyon düþüyor fakat alým gücü iki katý düþüyor zaten enflasyonda alým gücü olmadýðýndan dolayý düþüyor
    (tekelleþtirilen þirketler ve bunlarýn sattýklarý hariç)

Sayfa 14/16 ÝlkÝlk ... 45678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri