REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Enflasyonun düþtügüne gercekten inanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
272. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inanýyorum

83 30.51%
  • Hayýr Ýnanmýyorum

189 69.49%
Sayfa 15/16 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Enflasyonun düştügüne gercekten inanıyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaslar enflasyonun düsmesi demek fiyat artıs hızının düsmesi demek yani enflasyon düstü alım gücü arttı değil bu ancak belli bir seviyede mümkün olacak bunuda hükmet söylüyor zaten ayrıca bu hükümetin elinde sihirli bir değnek yokki birden düzeltsin yavas yavas olacak kırızlerle yasamaya alıstıgımız için bundan rant elde edenler faizlerle geçinenler calısmadan para kazananlar memnun değil tabi çünkü parayı kullanmadımı değeri düşüyor faiz artık kazandırmıyor.Ayrıca telekom petkim diyen arkadaslar telekom devletin elinde her gün zarar eden bir kurulustu millet vekilleri 2-3 miyar konussun parasını devlet ödesin yok kamu kurulusları bedavaya konussun bunun faturasınıda biz ödeyelim.Ucuza satılması taraftarı değilim ama zarar edeceğine en azından vergi al kasana para girsin.Kim ne derse desin alım gücüne fazla yansımasada enflasyon dusuyor...Saygılar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben oy kullanmadým amakullandýnýz belýrtýsý verýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ORTALAMA MEMUR MAAÞININ ALIM GÜCÜNDEKÝ DEÐÝÞÝM

Alýnabilen Miktar Deðiþim(%)

2006

Dana eti 67.9 kg 65.1 kg -4.1

Patates 1.562 kg 1.315 kg -15.8

Soðan 1.713 kg 1.397 kg -18.4

Zeytin 125 kg 114 kg -8.8

Mutfak tüpü 29.7 adet 24.8 adet -16.5

Kira 96.6 gün 78 gün -19.3

Vapur 565 defa 414 defa -26.9

Saðlýk 1.659 gün 1.442 gün -13.1

Telefon kontörü 26.550 kontör 12.771 kontör -52.0

Kurþunsuz benzin 393 litre 325 litre -17.3

enflasyon düþtü diyenlere duyrulur.haklýsýnýz enflasyon düþtü ama cebimize düþtü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insaflý olmak lazým 3-4 yýl öncesine göre fiyat artýþlýrý birçok noktada azaldý ayrýca soruda yanlýþ fiyat artýþ hýzý düþtü mü olmalýydý....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

halkýn enflasyonu hayatta düþmez .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selo0937 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    insaflý olmak lazým 3-4 yýl öncesine göre fiyat artýþlýrý birçok noktada azaldý ayrýca soruda yanlýþ fiyat artýþ hýzý düþtü mü olmalýydý....
    arkadaþým sadece düþtü diyenlere birkaç örnek vermek istedim.bunun insafla alaksý yok pazara gidip domates alacaðýn zaman parayý vermediðin zaman kimse sana insaf ediyormu....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr inanmýyorum bunlarýn iþi gücü yalan dolan milleti kandýrmaktan baþka bi þey yapmadýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

parasý olana enflasyon iyi olamyana göre deðiþen birþey yok anlýycanýz enflasyon denilen cenavar herkesin kendi cebi : YANÝ TAVÞAN KORKTUÐ ÝÇÝN KAÇMAZ KAÇTIÐI ÝÇÝN KORKAR MÝSALÝ :

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu anket sonuçlarý gerçkleri yansýtmýyor ecvit döneminde 5 kg yaðý 15 tl alýrken þimdi 12 tl nasýl enfilesiyon düþmuyor el insaf ne çabuk unutunuz günde 3 ,5 kez zamgelen günleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eflasyon düþtü diye yumurtadan kactana alcaksýn diyenler yumurtada sadece %500 zam var düþünmek bile istemiyorum saðlýktanda olacaðýz saygýlar

Sayfa 15/16 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri