Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Enflasyonun düþtügüne gercekten inanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
272. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inanýyorum

83 30.51%
  • Hayýr Ýnanmýyorum

189 69.49%
Sayfa 2/16 ÝlkÝlk 123456789101112 ... SonSon
159 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Enflasyonun düştügüne gercekten inanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet katýlýyorum eskisine nazaran cok cok iyiy fakat internet fiatý düþmeli önceden benzine mazota haftada bir zam gelitordu þimdi yerinde sayýyor elktrik 4 seneden beri zam yok daha ne olsun aþaði yukarý herþey yerinde sayýyor
    dostum sana katýlýyorum 4 sene öncesi ile kýyaslama yapýlamaz bile en azýndan tüketilen maddelerle kýyaslama yaparsak pazar fiyatlarý 4 sene öncesinden daha bile düþük beyaz eþyaya hiç girmek istemiyorum onlar ise zaten dört senenin altýnda kaldý elzem ihtiyaçlar olþan maddelerde çok cüzi artýþlar olabilir mesela benzin ,mazot tüpgaz da olduðu gibi ama eski düzeni düþünürsek sadece zamdan baþka hiç bir üretkenliði olmayan siyasetçileri gördükten sonra bunlara destek vermek gerektiðini düþünüyorum. saygýlarýmla,.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet ben þahsen enfilosyonun düþtüðne inanlardaným

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Enflasyon þimdilik yerinde sayýyor diyelim yarýn ne olur belli olmaz saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede eskiye oranla halimiz çok þükür iyi ama dediðiniz gibi bu adsl,cep kontör fiyatlarý fln hala çok fazla ve yükseliyor.bunlar hariç enflasyon düþtü bence...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben enflasyonun düstügüne inanmiyorum enflasyon sadece zengine düsüyor fekire hayir saygilarla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet enflayon düþtü!!!!!!!!! üniversite de iibf de okuyanlar iyi bilirler. iki yönlü maliye politikasý vardýr, ya enflasyonu tetiklersiniz üretim artar boylece kýsmi olarak üretim artýþýna baðlý istihdam artar, yada istihdamdan taviz verrsinzi cari açýðýnýz buyur istihdam düþer ama alým gücü yeterli olmadýðý için enflasyon düþer. iki ekonými politikasýnda da alým gücü düþer, karþýlþama yapýldýðýnda cari açýða bakmak zorunda kalýrsýnz. arkadaþlar, onca kit yýllýk karýna ozel sektore peþkeþ çeklmesine karþýn butçe açýðý ve cari açýk oranlarý giderek buyudu, akp iktidara geldiðinden beri dýþ borç artýþýnda 125 milyar dolarlýk artýþ var. enflasyonun rakamsal olarak duþmesi sizi yanýltmasýn....aranýzda sosyete kiþiler dýþýnda hanginizin alým gucu arttý ona bakýn....turkiye son 5 yýlda ithal urunlerin cenneti oldu zaten cari açýðýn bu denli buyumesinde yerli sanayinin ithal urunler karþýsýnda ezik kalmasýdýr... ekonomi buyuyo diyenler için de yanýt budur... ekonominin buyumesi baðlamýnda piyasa da ki ithal urunleri de hesaplamaya katar ve cari harcamalar bunyesinde hesaplarsanýz ekonýominin sunni bir þekilde buyuduüunu gorursunuz... oysa giden ve gelecek olan geleceðimiz ve ne yazýkki çok uzak olmayan bi tarihte patlak vericek yeni krizdir
    Konu delimavi tarafýndan (10-01-2007 Saat 23:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý delimavi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet enflayon düþtü!!!!!!!!! üniversite de iibf de okuyanlar iyi bilirler. iki yönlü maliye politikasý vardýr, ya enflasyonu tetiklersiniz üretim artar boylece kýsmi olarak üretim artýþýna baðlý istihdam artar, yada istihdamdan taviz verrsinzi cari açýðýnýz buyur istihdam düþer ama alým gücü yeterli olmadýðý için enflasyon düþer. iki ekonými politikasýnda da alým gücü düþer, karþýlþama yapýldýðýnda cari açýða bakmak zorunda kalýrsýnz. arkadaþlar, onca kit yýllýk karýna ozel sektore peþkeþ çeklmesine karþýn butçe açýðý ve cari açýk oranlarý giderek buyudu, akp iktidara geldiðinden beri dýþ borç artýþýnda 125 milyar dolarlýk artýþ var. enflasyonun rakamsal olarak duþmesi sizi yanýltmasýn....aranýzda sosyete kiþiler dýþýnda hanginizin alým gucu arttý ona bakýn....turkiye son 5 yýlda ithal urunlerin cenneti oldu zaten cari açýðýn bu denli buyumesinde yerli sanayinin ithal urunler karþýsýnda ezik kalmasýdýr... ekonomi buyuyo diyenler için de yanýt budur... ekonominin buyumesi baðlamýnda piyasa da ki ithal urunleri de hesaplamaya katar ve cari harcamalar bunyesinde hesaplarsanýz ekonýominin sunni bir þekilde buyuduüunu gorursunuz... oysa giden ve gelecek olan geleceðimiz ve ne yazýkki çok uzak olmayan bi tarihte patlak vericek yeni krizdir

doðru söze ne denir ki ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart erdoðanýn uþaklarýnýn yalanlarý

evet önce bu anket için teþekkürler bu ankete katýlacak olanlarýn herþeyden önce Türkiyede yaþamasý gerekli birde GEÇMÝÞ HÜKÜMETLERDEDE BU ÜLKEDE YAÞAMIÞ OLMALI KURU KURU DÜÞTÜ DEMEKLE OLMUYOR,BURADA YAÞAMI TENEFFÜS EDÝLMELÝ ben bu ülkede yaþayan bir öðretmenim akþama kadar problemli öðrencilerle uðraþýyorum 25 yýllýk bir öðretmenim,çocuklarýn problemi anne baba kavgasý ,nedenide para yani babanýn bir iþinin olmamasý yada parasýnýn yetmemesi çocuðuna istediðini alamamasý..evet geçimsizlik had safhada eskiye nazaran....acaba enflasyon rakamlarý na imiþ bir araþtýrmalý....cevredeki insanlara bakmalý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatandaþýn aldýklarý çýkýyor
    vatandaþýn sattýklarý düþüyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben enflasyon hesabýný bilmem fakat paramýn alým gücü bir yýl önceye dörtte bir oranýnda düþtü. Çalýþanlar ve emekliler maalesef 5 yýl vadeli kredilerle hayatlarýný sürdürmektedirler.

Sayfa 2/16 ÝlkÝlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri