Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Enflasyonun düþtügüne gercekten inanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
272. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inanýyorum

83 30.51%
  • Hayýr Ýnanmýyorum

189 69.49%
Sayfa 3/16 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
159 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Enflasyonun düştügüne gercekten inanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý irfan024 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben enflasyon hesabýný bilmem fakat paramýn alým gücü bir yýl önceye dörtte bir oranýnda düþtü. Çalýþanlar ve emekliler maalesef 5 yýl vadeli kredilerle hayatlarýný sürdürmektedirler.
    katýlamak elde deðil

memura verilen zamlar ortada
    asgari ücrete yapýlan zamlar ortada

birde petrole ve doðalgaza yapýlan zamlarda ortada bu nasýl oluyorda düþüyor anlamadým anlayan varsa bana bi izah etsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý vedati Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    katýlamak elde deðil

memura verilen zamlar ortada
    asgari ücrete yapýlan zamlar ortada

birde petrole ve doðalgaza yapýlan zamlarda ortada bu nasýl oluyorda düþüyor anlamadým anlayan varsa bana bi izah etsin
    Gercekten bazý dengeler öyle anlatýlmazki bizlere enflasyonda halkýn almadýgý seylerden bahsediliyor onlar öne sürülüyor .

Geçen yýl bizim bölgede ekmek 18 kuruþ iken þimdi ise 50 kuruþ yani eski para 500 bin lira bunun enflaston oranýný kim hesaplayacak ben artýk sasýrdým 2 cocuklu bir aile gunde en az 7 tane ekmek tuketse en az 3.5 ytl ekmek parasý ayda 100 ytl yapar. asgari ücret zaten ne kadarki
    Konu Admin tarafýndan (10-01-2007 Saat 23:52 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Selam arkadaþlar ben enfilasyonun düþtüðüne inanmýyorum,çünkü enfilasyonu temel gýda maddeleriyle hesaplamazsan tabiki düþtü gözükür.Sen enfilasyonu hesaplarken iðneði ipliði ne kadar az tüketilen maddeleri hesaba katarsan tabi düþtü gözükür.Ev kiralarýný Bayramda yükselen meyve ve sebze fiyatlarýný hesaba katmaz isen her zaman enfilasyon tek haneli çýkar.

SELAMLAR:00000002: :Smiletabar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne düþmesi yaa millet borç içinde yüzüyor. Azalan birþey yok. Enflasyon rakamlarda azalmýþ olabilir AMA Hala herþey ayný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende acizane bir þeyler yazayým evet Türkiyede enflasyon düþtü diyorlar ama nasýl düþmüþ olabilirki emeklinin hali belli,asgari ücretliye bakan yok haydi araþtýrma yapalým dar gelirli mahallelerde araþtýr kardeþim fakir olan zaten fakir dar gelirli olan kardeþim aceba ekmekten baþka ne alabiliyor asgari ücretli ona keza daha bu örnekler çok sadece ikisi yeterde artar bile.kelkemal

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

düþmekten ne anladýgýmýza bakmak gerekiyor düþmek artý para getýrmýyor yerýnde saymasý býle cebimizdeki paranýn degerýný artýrýyor benim bakýþ açým bu baþta kým olursa olsun iyi amaçlarla orda yukseltenlerde sabýt tutanlarda dusurmeye çalýþanlarda bizim için ordalar.....!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben birþey alamaz duruma gelmiþsem elbetteki düþer.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Daha Ne Olsun

HangÝ Esnafa Sorsaniz ÝÞlerÝnden ÞÝkayetÇÝ Enflasyon DÜÞtÜ GÝbÝ GÖsterÝlÝyor Ama Yalan Ben Enflasyonun DÜÞtÜÐÜne KesÝnlÝkle Ýnanmiyorum BÝlmÝyorum Ama TÜrkÝye ÜzerÝnde Oyunlar OynandiÐi KesÝn....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

göz boyamaktan baþka bir iþe yaramýyor enflayon düþtü diyenlere cebindeki paranýn deðerini sormak lazým o eskidendi þimdi kimse kanmýyor devir hesap devri düþtügüne inananin baþtakiler dahil dönüpte arkalarýna bakmalarýný tavsiye ederim benzini rafine çýkýþý açýkladýlar 700 kuruþ ham olarak üzerine konan vergiyi siz düþünün nasýl düþmüþ enflasyon bir yumurta 200 kuruþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayatta ya tozu dumana katarsýnýz.
    Ya da tozu dumaný yutarsýnýz.

Sayfa 3/16 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri