katýlamak elde deðil
memura verilen zamlar ortada
asgari ücrete yapýlan zamlar ortada
birde petrole ve doðalgaza yapýlan zamlarda ortada bu nasýl oluyorda düþüyor anlamadým anlayan varsa bana bi izah etsin
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet inanýyorum
Hayýr Ýnanmýyorum
katýlamak elde deðil
memura verilen zamlar ortada
asgari ücrete yapýlan zamlar ortada
birde petrole ve doðalgaza yapýlan zamlarda ortada bu nasýl oluyorda düþüyor anlamadým anlayan varsa bana bi izah etsin
Gercekten bazý dengeler öyle anlatýlmazki bizlere enflasyonda halkýn almadýgý seylerden bahsediliyor onlar öne sürülüyor .
Geçen yýl bizim bölgede ekmek 18 kuruþ iken þimdi ise 50 kuruþ yani eski para 500 bin lira bunun enflaston oranýný kim hesaplayacak ben artýk sasýrdým 2 cocuklu bir aile gunde en az 7 tane ekmek tuketse en az 3.5 ytl ekmek parasý ayda 100 ytl yapar. asgari ücret zaten ne kadarki![]()
Konu Admin tarafýndan (10-01-2007 Saat 23:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam arkadaþlar ben enfilasyonun düþtüðüne inanmýyorum,çünkü enfilasyonu temel gýda maddeleriyle hesaplamazsan tabiki düþtü gözükür.Sen enfilasyonu hesaplarken iðneði ipliði ne kadar az tüketilen maddeleri hesaba katarsan tabi düþtü gözükür.Ev kiralarýný Bayramda yükselen meyve ve sebze fiyatlarýný hesaba katmaz isen her zaman enfilasyon tek haneli çýkar.
SELAMLAR:00000002: :Smiletabar
ne düþmesi yaa millet borç içinde yüzüyor. Azalan birþey yok. Enflasyon rakamlarda azalmýþ olabilir AMA Hala herþey ayný
bende acizane bir þeyler yazayým evet Türkiyede enflasyon düþtü diyorlar ama nasýl düþmüþ olabilirki emeklinin hali belli,asgari ücretliye bakan yok haydi araþtýrma yapalým dar gelirli mahallelerde araþtýr kardeþim fakir olan zaten fakir dar gelirli olan kardeþim aceba ekmekten baþka ne alabiliyor asgari ücretli ona keza daha bu örnekler çok sadece ikisi yeterde artar bile.kelkemal
düþmekten ne anladýgýmýza bakmak gerekiyor düþmek artý para getýrmýyor yerýnde saymasý býle cebimizdeki paranýn degerýný artýrýyor benim bakýþ açým bu baþta kým olursa olsun iyi amaçlarla orda yukseltenlerde sabýt tutanlarda dusurmeye çalýþanlarda bizim için ordalar.....!
Ben birþey alamaz duruma gelmiþsem elbetteki düþer.
HangÝ Esnafa Sorsaniz ÝÞlerÝnden ÞÝkayetÇÝ Enflasyon DÜÞtÜ GÝbÝ GÖsterÝlÝyor Ama Yalan Ben Enflasyonun DÜÞtÜÐÜne KesÝnlÝkle Ýnanmiyorum BÝlmÝyorum Ama TÜrkÝye ÜzerÝnde Oyunlar OynandiÐi KesÝn....
göz boyamaktan baþka bir iþe yaramýyor enflayon düþtü diyenlere cebindeki paranýn deðerini sormak lazým o eskidendi þimdi kimse kanmýyor devir hesap devri düþtügüne inananin baþtakiler dahil dönüpte arkalarýna bakmalarýný tavsiye ederim benzini rafine çýkýþý açýkladýlar 700 kuruþ ham olarak üzerine konan vergiyi siz düþünün nasýl düþmüþ enflasyon bir yumurta 200 kuruþ![]()
![]()
Hayatta ya tozu dumana katarsýnýz.
Ya da tozu dumaný yutarsýnýz.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri