Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Enflasyonun düþtügüne gercekten inanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
272. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inanýyorum

83 30.51%
  • Hayýr Ýnanmýyorum

189 69.49%
Sayfa 3/16 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
159 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Enflasyonun düştügüne gercekten inanıyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Selam arkadaþlar ben enfilasyonun düþtüðüne inanmýyorum,çünkü enfilasyonu temel gýda maddeleriyle hesaplamazsan tabiki düþtü gözükür.Sen enfilasyonu hesaplarken iðneði ipliði ne kadar az tüketilen maddeleri hesaba katarsan tabi düþtü gözükür.Ev kiralarýný Bayramda yükselen meyve ve sebze fiyatlarýný hesaba katmaz isen her zaman enfilasyon tek haneli çýkar.

SELAMLAR:00000002: :Smiletabar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende enflasyonun düþtüðüne inananlardan deðilim hükümet enflasyon araþtýrmasýný kendi kriterlerine göre bakýyor asýl gitsinler market ve pazar fiatlarýna baksýnlar oradaki fiatlarý dengede tutsunlarki gerçek enflasyon ortaya çýksýn.
    Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne kaldýki doslar,fiatý artmayan onu söyleyin siz fiatlar düþerse enflasyonda düþer,öyle deðilmi bence düþmedi çýktý,sayðý[email protected]
    prof.Berk can

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kazandýðým parayla eskiye oranla üç;ün birini alýyorum 3/1 ama maaaaaaaalesef daha iyisi yooooook þayet erdoðan CUMHURBAÞKANI olur ise ak partiye oy yok.yoksa devam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

naneyi yedik.erdoðan türkiyeyi düzeltmeden býrakýr ise özala söylenen kötü sözlerin hepsi erdoðana söylenecek.bende dahil BÝGA'dan selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok yaw ne düþmesi.pembe tabloyu çiz babam çiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben düþtüðü yönünde oy kullandým ama o tv de izlediðimiz oranlarda deðil elbette onun biraz daha üstünde enflasyon var piyasada
    bunu esnaflar daha iyi anlýyabilir kendimden örnek vereyim arabaya yakýt alýyorum petrol ürünleri zamlanýyor buna karþýlýk ben sattýðým mala hemen zam olarak yansýtamýyorum bunu ya da her yeni yýla girdiðimizde (neden özellikle yeni yýlý beklerler onu da bu yaþa kadar anlamýþ deðilim ??millet sarhoþ giriyor yeni yýla anlamaz diye herhalde zammý kaktýrýrlar hemen )bütün vergiler ve resmi masraflar hemen zamlanýr bunu da masraf olarak sattýðým mala yansýtamam YANÝ KISACASI GÝZLÝCE ZAM YÝYORUZ SAÐDAN SOLDAN AMA PÝYASADA DURGUNLUK OLDUÐU ÝÇÝN BUNU SATTIÐIMIZ MALA YANSITAMADIÐIMIZDAN DOLAYI KARDAN ZARAR ETMEK SURETÝYLE ZARAR EDÝYORUZ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha durun bakalým..asýl sýkýntý bu sene

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

düþmekten ne anladýgýmýza bakmak gerekiyor düþmek artý para getýrmýyor yerýnde saymasý býle cebimizdeki paranýn degerýný artýrýyor benim bakýþ açým bu baþta kým olursa olsun iyi amaçlarla orda yukseltenlerde sabýt tutanlarda dusurmeye çalýþanlarda bizim için ordalar.....!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnanmýyorum bundan yalan dolandan baþka birþey deðil.Ben eskisinden daha büyük bir geçim sýkýntýsý içindeyim neden acaba? Bir düþünün enflasyon düþtüðü için mi eskiye nazaran daha zor geçiniyorum yoksa sýkýntý içinde olmam yüzünden bir þeyler alamadýðým içinmi enflasyon rakamlarý düþük çýkýyor.Birde sepete konan göstermelik bir kaç kalem dýþýnda kalan kaç þey günlük yaþantýmýzda zorunlu ihtiyaç maddesi baðlamýnda aldýðýmýz ürünlerdir.Doðru sepettekilerin fiyatlarý bir önceki seneden daha az artýþ gösteriyor fakat bu benim bu sene geçen seneden daha az alýþ veriþ yaptýðýmýn göstergesidir.Benim almak zorunda olduðum mal ve hizmetler daha Ocak ayý bitmeden enflasyonu 5'e katladý.Bu nasýl düþüþ.Saygýlar.

Sayfa 3/16 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri