REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Enflasyonun düþtügüne gercekten inanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
272. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inanýyorum

83 30.51%
  • Hayýr Ýnanmýyorum

189 69.49%
Sayfa 10/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Enflasyonun düştügüne gercekten inanıyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enflasyon düþmesi çok zor baþka konularla gündemi meþgul ederek köprünün altýndan neler geçio. Bizide bu þekilde düzmece enflasyon rakamlarýný bakmak kalýo. Elimizdeki imkan belli. Onlar ne kadar düþtü desede enflasyon düþmmemiþtir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlarda güzel açýklamýþlar þöyle bir etrafýmýza bakarsak görürüz Enflasyonu Domatesle patlýcanla kýyaslamýyalým lütfen çiftcinin hali zaten ortada.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enflasyon düşmedi demek bana göre günahtır arkadaş!!!
    göz var nizam var 5 senedir neler zam gördü bana sıralarmısınız tabiki görmüştürü ama önceki önemler gibid eğil bir elin beş parmagını geçmez..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence oransal olarak eskiye nazaran enflasyon düþtü. Ama bu demek deðilki hayat ucuzladý aksine yine de artýþ oldu. Eskiden enflasyon olduðunda ona göre zamda verilirdi çalýþanlara ve biraz daha kýsa süre için de olsa rahatlardýk. Ama þimdi hesaplarla enflasyonu düþürüyorlar. Sonra da ona göre maaþ artýþý veriyolar. Evdeki hesap da çarþýya uymuyor tabiiki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben inanmýyorum enflasyonun düþmesi için mucize olmasý gerekir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fazla zam gelmiyor ama iþlerde bir geliþme yok kime sorduysam her kes þeftah yok diyor.ne diyeceðimi bilemiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hersey yalan dolan

bence bundan sonraki anketiniz soyle olmali ulus devlet uzerine kurulu rejimimizin gelecegi tehlikede mi? ulkemizdeki sehir sayisini 61 olarak telafuz edenlerden ne beklenir bunlarin herseyi yalan dolan gelin bakin avrupadan turkiye nasil goruluyor arkalarindan avrupalilar teneke caliyor boyle bir hukumet yakalamisken alabildigimiz kadar taviz alalim diyorlar cunku bu zamana kadar hic bu kadar teslimiyetci bir hukumete rastlamamislardi ulusal onurumuz ayaklar altnda enflasyon taabiiki duser insanlarin alim gucu kalmamissa evlerine luks tuketim maddelerini alamazlarsa hayatlarini kredilere baglamislarsa isci memur ve emeklilere sadaka gibi maas verirlerse ve enflasyonu hesaplarken patates cuvalini deodoranti havyari vs bunun gibi cok gulunc seyleri gozonunde bulundururlarsa taabiki enflasyon duser unutmayin komunist rusya zamaninda enflasyon yuzde sifir olarak verilirdi ama sonucu gorduk NE MUTLU TURKUM DIYENE YA ATATURK VE TURKIYE CUMHURIYETINI SEVERSIN YA DA TERKEDERSIN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende pek düþdüðünden yana deðilim ama; her olaya da karamsarlýkla yaklaþmamak lazým. çünki; enflasyon düþsün diye mücadele eden þahsiyetlerin emeklerini gözardý etmiþ oluruz o zaman. verilen bir mücadele var, yapýlan bazý iþlemler var, ki; hepimiz tarafýndan bu biliniyor. asýl bilinmeyen bu yapýlan iþler ne kadar yeterli yada tam manasýyla yeterli olabilmesi için bizlerinde bu toplumda yaþayan bir birey olarak enflasyon'un düþmesi ve geleceðimiz olan çocuklarýmýzýn borç yükü altýnda doðmamalarý için neler yapabileceðimiz. saygýlarýmla.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ankette evet diyen arkadaþlar nereden bu kanýya varýyorlar acaba sorabilirmiyim göz bayama þeylere göz boyama rakamlara mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ön Yargisiz Olmali

Ne bu hükümeti ne geçmiþtekileri nede gelecekteki hiç bir siyasi olguyu sevmiyorum, sevdirmediler. ENFLASYON UN DÜÞTÜÐÜNE ÝNANIYORUM.
    Tabiki bu cümleye kýzanlar olur ama taraflý bakanlar her zaman kendi taraflarýnda kaldýklarý için dünyayý yanlýzca kendi taraflarýndan görürler. Ýnanmayanlar düþmedi diyor, nedenine gelince alýnm gücüm yoku ilk olarak söylüyor. Peki kardeþim alým gücünle enflasyonun ne alakasý var? Soru iþareti çoðunluðu bilmez. Geliþmiþ olarak bakýlan/baktýðýmýz ülkelere enfasyon düþük( buna bizim insanýmýzda inanýyor, orada yaþamýþ gibi) ama oralarda bizim ülkemizde aldýðýmýz/tüettiðimiz kimi mallarýn dudak uçuklatacak derecede pahalý olduðu görülür. Sen vatandaþ daha verimli daha güzel bir ülke istiyorsan önce kendine, yaþantýna bak. Adam sendeciliði býrak. Verdiðin oyu partiye deðil oyunu verdiðin yerdeki en kaliteli adaya ver. A, B veya C partisi hangisini tutuyorsan sevdiðin genel baþkana oy veriyorsunda seni o partinin genel baþkaný mecliste temsil etmiyor, oyunu verdiðin kiþi temsil ediyor. Kanunlara uy. Uy ki haksýzlýðýn önüne geç. Baþkasý uymuyor ben niye uyumki diyorsan zaten iþ baþlamadan bitmiþ demektir. Misal trafik konrolünde ceza yememek için uðraþacaðýna hakettiðin cezaya razý olsana. Zor çok zor, hepsi hayal.:boese157:

Sayfa 10/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri