arkadaþlar enfilasyon düþtü diye birþey yok kendimizi kandýrmýyalým. türkiyede akp hükümeti döneminde develüasyon oldu bunu bizim milletimizin %60 oraninda bir kesim bunun farkýnda bile deðil.saadece paradan sýfýrlar atýldý biliyorlar.
herkesten özür dileyerek, bir konuya deyinmek istiyorum buda konu ile yakýndan alakalý. Türkiye bitmiþ durumda.kan dökülerek alýnan bu topraklar özelleþtirme adý altýnda yabancýlara parsel parsel satýlýyor bir,biraz mantýklý olalým.misal siz oturduðunuz evi sýf cebime para girecek diye sat,cebinde harçlýðýn olsun.nezamana kadar idare eder sizi bupara.üretim yok. dökme su ile deðirmen dönmez. birde stratejik bölgeler yani, sahillerimiz ispanya modeli diye bir proje ile yabancýlara villa'lar yapýlýp satýlýyor. arkadaþlar kusuruma bakmayýn doluyum. bu ülke elden gidiyor enfilasyon düþse neeeeee düþmese ne.millet zaten bitmiþ durumda.hükümetin anketi genelde büyük þirketler'in gelir düzeyine ve yüksek maaþlý memurlarýn maaþ'ýna oranla anket yapýlýyor.amerikanýn enbüyük parasý 100$ iken. Türküyenin enbüyük parasý kaç ???.yorum sizin arkadaþlar.benim çocukluðumda eskiden yaþlýlar anlatýrlardý evladým öylebir zaman gelecekki herþey bol olacak ama kimsenin alacak parasý olmayacak ve geçinebilmek için afedersiniz ama, namusunu satacak duruma gelecek demiþlerdi þimdi düþünüyorumda,acaba ogünler yakýnmý??. bu millet bir gün olur uyanýr.
ALLAH herkesin yardýmcýsý olsun.

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri