Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet inanýyorum
Hayýr Ýnanmýyorum
Enflasyonun düþtüðü falan yok.. Millet açlýktan kýrýlýyor ama zengin için sorun yok tabi.. 50 kere vergi affý çýkardý þu anki yönetim... Fabrikasý olan adam vergi ödemiyor ama gariban adamdan zorla alýrlar bütün vergileri.. Paranýn alým gücüde çok düþük.....Enflasyon çok yüksek fakat açýklanmýyor.... Bakalým sonumuz ne olacak ????????????
arkadaslar millet olarak kendi partimiz basta ise o yönetim iyidir yok baska partiyse cok kötü adam isterse hükümeti duvara toslamasa bile 1 cente muhtac etmese bile o yönetim kötüdür.Sorunun ne kadar politik ve iki yüzlü óldugunu görmüyormusun.Eger o kadar ilgine cekiyorsa enflasyon verileri git bagimsiz kaynaklardan arastir ögren,Burada sen Türkiye nin Dünya genelinde itibarini sifira indirenlere unut isine gelmeyen konulara desdekci bul bunumu istiyorsun
enflasyon düþtü mü, düþmedi mi?iþsizlik var, cari açýk korkunç, yoksulluk, yolsuzluk, dizboyu. cici beyler (pembe gözlüklü) sokaða bir çýksalar gerçek suratlarýna tüm çýplaklýðýyla çarpacak. tartýþmak iyidir. gerçekler ortaya çýktýðý müddetçe. sevgi ve saygýyla kalýn.
enfilasyonun düþdüðü doðru nerdenmi damdan paran olmadýkdan sonra enfilasyon düþmüþ bana ne bu durumdan memnun görünen arkadaþlar hiç çarþýya çýkmýyo galiba bütün alýþ veriþlerini netten yapýyo,öyle olmasa esnafýn içler acýsý halini görür inanýn bana günlerdir siftah etmeyen esnaflar var buna ne demeli enfilasyon paran olursa düþer olmazsa damdan düþer herkese saygýlar
ben düþdüðünede inanmýyorum, düþtü diyenede inanmýyorum. insanlar ellerini vicdanýný koyarak konuþsun duygusallaþmasýn özellikle bu dönem çoðu þeyde vergilere zam geldi, pastörüze yumurta ithalat vergisi düþmüþse benim neyime.
olaya çok uzaktan bakmaya gerek yok sakız 5 sene önce 50 bin liraydı hala aynı bi ülkeyi alıp dünyanın en güçlü ekonomisine sahip hale getirmek çok uzun süreç elbette hersey % 100 yolunda değil ama herkes elini vicadanınan koysun son 5 sene olumlu gitmiyormu hersey
diyelim türkiyede açýklanmýyor dünyada tüm ekonomi dergileri ve kuruluslar neden son 3 yýldýr yýllardýr ülkenin ekonomi puanýný yükseltiyorlar hangi ülke 5 senede ekonomisini düzlüðe çýkarmýski bardaga dolu tarafýndan bakalým lütfen
bu durum enflasyonun düstüðünü göstermez bence küresellesen dünyada dünya ekonomisine ayayk uydurmak için gerekli bir durumdur Avrupada kaç tane bakkal kaldýki bu doðru olduðu için deðil ama dünyaya uyum sagladýgýmýz için esnaf büyüyemiyorçünkü bu devirde küçük iþletmelerin ayakta durmasý çok güç görünüyor(modaretör arkadaslar ayrýca mesajlarýmý birlestirebilirseniz ben birden fazla alýntý yapmayý bilmediðim için ayrý yazdým)
enflasyon duþtu edener doðru soylemiyorlar çünkü geçen seneye göre insanlarýn alým göcu yariya duþmuþtur enflasyonun duþtuðu yeryerle insanlarýn alým göcu artar ama bize tam tersý olmuþ bunada enflasyon duþuþu diyorsak bu da bir zavalýlýktýr![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri