Evet inanýyorum
Hayýr Ýnanmýyorum
ben ýnanmýyorum dustugune
bende emekliyim
geçen yýldan beri aldýðým zam belli tek örnek geçen yýldan buyana benzine yapýlan zam belli.Benzini örnek verdim benzinden sonra herþeye zam geliyorda ondan
Kardeþim inþallah okulunu bitirdikten sonra bir mekan açarsýn bak o zaman devlet vergilerinle sana nasýl ortak oluyor görürsün tuttuðun mekanýn kirasý üzerinden stopaj(ne demekse anladýðým kadarý ile neden iþyeri açýyorsun parasý)
gelir vergisi,kdv, vesaire vesaire isimleri ile resmen sana ortak oluyor
ne enflasyon düþer nede AB ye girersin ...
valla bi dükkanın gelirine devlet %90 ortak daha ne söylüyeyim...durum meydanda ..esnafın hali duman...anası ağlayan küçük esnaf..vur abalıya vur gitsin daha ne diyeyim
ben kesinlikjle inanmýyorum...
enflasyon düþüyor fakat alým gücü iki katý düþüyor zaten enflasyonda alým gücü olmadýðýndan dolayý düþüyor
(tekelleþtirilen þirketler ve bunlarýn sattýklarý hariç)
enflasyon düþmedi sadece sanal ortamda düþük unutmayýnki bir ülkede üretim yoksa dört metre tektille iþ potansiyeli artmaz sen yeraltý ve yer üstü madenleri ve üretim olmadýkca yani azineye ektira gelir kaynagýn olmadýgý sürece ben enflasyon düþmez sana da bu madelere iþletme izini vermediklerici süre iþlendigi taktirde de peþkeç çektirmezzen ben o zaman inanýrým.........?
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri