REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Enflasyonun düþtügüne gercekten inanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
272. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inanýyorum

83 30.51%
  • Hayýr Ýnanmýyorum

189 69.49%
Sayfa 14/16 ÝlkÝlk ... 45678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Enflasyonun düştügüne gercekten inanıyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ibalaban Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Enflasyonu opel araba ve klimalarla ölçersek vay halimize. Ýnsanlar yiyecek ekmek parasý bulamýyor. Mutfaðý tam takýr. Ramazan ayýnda görüyoruz bir hayýr severin daðýttýklarýný nasýl kapýyorlar. Halk ekmek fýrýnlarýnda ucuz ekmek bekleyenleri görmüyormuyuz. Siz diyorsunuz ki ekmek bulamýyorlarsa pasta yesinler.
    Sözlerinizde cok haklýsýnýz.Malesef insanlarýmýz aç geziyor cogu zaman.Bu iþe bir care mutlaka bulmalarý lazým sevgili devlet buyuklerinin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben ýnanmýyorum dustugune

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende emekliyim
    geçen yýldan beri aldýðým zam belli tek örnek geçen yýldan buyana benzine yapýlan zam belli.Benzini örnek verdim benzinden sonra herþeye zam geliyorda ondan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mhmts01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    öncelikle dünyanýn hiç bir yerinde yoktur ki her ürünün fiyatý düþecek, tabiki yükselen de olacaktýr. bu sadece ülke þartlarý deil dýþ kaynaklýda olabilir...
    öncelikle çuvaldýzý kendimize batýralým; bir malý alýrken üç kuruþ eksik olsun diyerek faturasýný almayanlar,ucuz die dýþarýdan kaçak gelen mallarý kapýþanlar,sýnýr þehirlerimizde kaçakçýlýkla geçinen ,binbir türlü oyunlarla vergisini vermeyen iþyerleri vs.vs.vs. varken bu enflasyonun buralarda olmasý baþarýdýr bence... bunlar ne zaman düzene girerse o zaman avrupa ülkeleriyle kýyaslanmak daha doðru olur...
    ayrýca konuya muhalefet parti diliyle deilde objektif bakmak fayda getirir die düþünüyorum...
    bir arkadaþ ekmek fiyatýndan bahsetmiþ,senin bölgeni bilmem ama benim okuduðum þehir ve memleketimden bildiðim fiyatlar 3 yýl öncesi ekmek 20 kuruþken þuan 30 kuruþ!!!

Kardeþim inþallah okulunu bitirdikten sonra bir mekan açarsýn bak o zaman devlet vergilerinle sana nasýl ortak oluyor görürsün tuttuðun mekanýn kirasý üzerinden stopaj(ne demekse anladýðým kadarý ile neden iþyeri açýyorsun parasý)
    gelir vergisi,kdv, vesaire vesaire isimleri ile resmen sana ortak oluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne enflasyon düþer nede AB ye girersin ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bi dükkanın gelirine devlet %90 ortak daha ne söylüyeyim...durum meydanda ..esnafın hali duman...anası ağlayan küçük esnaf..vur abalıya vur gitsin daha ne diyeyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben kesinlikjle inanmýyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enflasyon düþüyor fakat alým gücü iki katý düþüyor zaten enflasyonda alým gücü olmadýðýndan dolayý düþüyor
    (tekelleþtirilen þirketler ve bunlarýn sattýklarý hariç)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý delimavi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet enflayon düþtü!!!!!!!!! üniversite de iibf de okuyanlar iyi bilirler. iki yönlü maliye politikasý vardýr, ya enflasyonu tetiklersiniz üretim artar boylece kýsmi olarak üretim artýþýna baðlý istihdam artar, yada istihdamdan taviz verrsinzi cari açýðýnýz buyur istihdam düþer ama alým gücü yeterli olmadýðý için enflasyon düþer. iki ekonými politikasýnda da alým gücü düþer, karþýlþama yapýldýðýnda cari açýða bakmak zorunda kalýrsýnz. arkadaþlar, onca kit yýllýk karýna ozel sektore peþkeþ çeklmesine karþýn butçe açýðý ve cari açýk oranlarý giderek buyudu, akp iktidara geldiðinden beri dýþ borç artýþýnda 125 milyar dolarlýk artýþ var. enflasyonun rakamsal olarak duþmesi sizi yanýltmasýn....aranýzda sosyete kiþiler dýþýnda hanginizin alým gucu arttý ona bakýn....turkiye son 5 yýlda ithal urunlerin cenneti oldu zaten cari açýðýn bu denli buyumesinde yerli sanayinin ithal urunler karþýsýnda ezik kalmasýdýr... ekonomi buyuyo diyenler için de yanýt budur... ekonominin buyumesi baðlamýnda piyasa da ki ithal urunleri de hesaplamaya katar ve cari harcamalar bunyesinde hesaplarsanýz ekonýominin sunni bir þekilde buyuduüunu gorursunuz... oysa giden ve gelecek olan geleceðimiz ve ne yazýkki çok uzak olmayan bi tarihte patlak vericek yeni krizdir

doðru söze ne denir ki ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enflasyon düþmedi sadece sanal ortamda düþük unutmayýnki bir ülkede üretim yoksa dört metre tektille iþ potansiyeli artmaz sen yeraltý ve yer üstü madenleri ve üretim olmadýkca yani azineye ektira gelir kaynagýn olmadýgý sürece ben enflasyon düþmez sana da bu madelere iþletme izini vermediklerici süre iþlendigi taktirde de peþkeç çektirmezzen ben o zaman inanýrým.........?

Sayfa 14/16 ÝlkÝlk ... 45678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri