REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: En GÜzel Forum.....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En GÜzel Forum.....

Değerli forumdaki ve forumlardaki tüm arkadaşlarım,bu güzel forumdan hepinize sayğı ve sevgi ve selamlarımı iletiyor sayğılar,sunuyorum,bana sorarsanız son günlerde engüzel forum bu forum,ne ararsanız var,bu ara o kadar çok meil alıyorum,ki anlatamam,arkadaşlar bu güzel foruma bilgilerinizi yazın paylaşalım,şayet herkese her şekilde veya tek şekilde meil atmam mümkün değil,burdan bu forumun admini arkadaşımıza teşekür ederim bu kadar güzel bir forum hazırladığı,ve attığı değerli meilleri ile bizi bilgilendirdiği için,Bu güzel ülkenin güzel insanları değerli forum arkadaşlarım,BENCE E GÜZEL FORUM,SUPERSATFORUM,bu yazımı okuyun sizde yazın ama her konuda yazın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı profberk05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli forumdaki ve forumlardaki tüm arkadaşlarım,bu güzel forumdan hepinize sayğı ve sevgi ve selamlarımı iletiyor sayğılar,sunuyorum,bana sorarsanız son günlerde engüzel forum bu forum,ne ararsanız var,bu ara o kadar çok meil alıyorum,ki anlatamam,arkadaşlar bu güzel foruma bilgilerinizi yazın paylaşalım,şayet herkese her şekilde veya tek şekilde meil atmam mümkün değil,burdan bu forumun admini arkadaşımıza teşekür ederim bu kadar güzel bir forum hazırladığı,ve attığı değerli meilleri ile bizi bilgilendirdiği için,Bu güzel ülkenin güzel insanları değerli forum arkadaşlarım,BENCE E GÜZEL FORUM,SUPERSATFORUM,bu yazımı okuyun sizde yazın ama her konuda yazın.

Guzel sözleriniz için gercekten teşekkur ederim saolun varolun. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederiz. Elimizden gelenin en iyisini hep beraber yapmaya çalışıyoruz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Arkadaşım.. Herşeyi forum yöneticilerinden beklemeden, üyelerimizde sahip olduğu en küçük bilgiyi bile forumumuzun ilgili bölümlerinde paylaşıma sunarsa daha güzel olur, Saygılar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw forumun açoldığı 70 gününden beri buradayım..bayağı badireler atlattım ama..asla vazgeçemedim buradan.hepiniz saygıyla kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw forumun açoldığı 70 gününden beri buradayım..bayağı badireler atlattım ama..asla vazgeçemedim buradan.hepiniz saygıyla kalın
    Forum açılalı 18 ay oldu antenci sende bastan beri vardın forumda.Forumda tek banı kalkan uye

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bundan sonra atlatmazsın inşallah....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atlatamazsın inşallah bir daha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol üstat tüm anlayışlar için.sevgiyle kal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla admin oluncaya kadar devam..puhaha

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri