REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Otomobilinizdeki elektronik arızaları kendiniz tespit edin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Otomobilinizdeki elektronik arızaları kendiniz tespit edin

Geçmişte motor yönetim ve kontrol sistemleri bulunmayan araçların motor arızalarını ya eksozundan koyu mavi duman çıktığı zaman anlardık yada performansı düştüğü zaman, şimdilerde ise günümüz motorları ECU( elektronik kontrol üniteleri) ile donatılmış son derece teknolojik alt yapıya sahip sistemlerle yönetilmekteler yaşanılan en küçük aksaklıklar sensörler ve aktüatörlerin gönderdiği aıza sinyalleri vasıtası ile tespit edilmekte bu uyarılar ise bize gösterge panelimizde bulunan uyarı ışıkları ile ulaşmakta, fakat biz bu uyarı ışıklarının ne anlamını biliyoruz nede nasıl davranacağımızı tek çare servise gitmek ve tespit ettirmekti. Actron firması AutoScanner adında portatif bir cihaz geliştirdi (OBDII) tek yapmanız gereken cihazı ECU control fişine takmak ve beklemek kısa bir süre sistem çek ediliyor ve arızanın kaynağı kod halinde belirtiliyor bu kod karşılığı hangi arızalı sisteme denk geldiğini görebiliyorsunuz. Geçici bir arıza ise sistem restleniyor ve yolunuza devam edebiliyorsunuz. İstenilirse yeni arıza kodları internet aracılığı ile güncelenebiliyor.

otosayfa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiyatı ne imiş bunun?uygun birşey mi?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

250 dolar civarında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu paraya bir yıllık bakım yaptıyorum bana göre değilmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sitesinden alıntıdır.fiyatıda baya ucuzmuş
    Web Price $299.99 USD

A bold step forward in DIY diagnostics! The SUPER AutoScanner allows the user to easily retrieve and read OBD II trouble codes and display/read live vehicle data for a faster diagnosis. This sophisticated yet extremely user-friendly tool can be used on OBD II compliant cars and light trucks (foreign and domestic) sold in the U.S. from 1996 to the present. Optional cables add coverage for OBD I 1984-95 Ford and GM models and 1989-95 OBD I Chrysler applications.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri