sn,pc teknik servis arkadaşlarım benim sorunum gecen günlerde bu programı pc me yükledim .install yaptım ama (deep freeze standart must be disabled before any install can proceed)diye bir yazı cıktı.bilgisayarı kapatıp actığımda ne yaptıysam örn:program indirip kursam kabul etmiyor.programı veren arkadaşımızın yazdıklarını asağıya kopyaladım
....... ArkadaŞlae Deep Freeze Yİ Kurun Tekrar Kaldirmak İÇİn Deep Freeze Yİ Devre DiŞi Birakin.deep Freezenİn Setubunu Bulun İkİ Defa Tiklayin Orda Unuİstal Var Onu Tiklayin Bİlgİsayariniz Yedİnden BaŞlayacaktir.baŞladiginda Deep Freeze KalkmiŞ Olacaktir.eger Deep Freeze Öylede Kaldiramiyorsaniz O Zman Pc GÜvenlİ Modda BaŞladin Admİnİsatrator Degİl Dİger Kullaniciyi SeÇİn Yerel Dİsk C Ye Gİrİn Ordan ProĞram Fİels Var Onu Tikayin Orda Froncİs Yaziyor Ona Bİ Defa Tiklayin Bİ Parmaginiz Shİft TuŞuna Basili Tutun Ve Ardindan Deleteye Basin Sonra Pc Yenİden BaŞlatin Sorun Kalmayacaktir ........
ben bu denilenlerin hepsini yaptım ama yinede kaldıramadım .yardım edermisiniz.kolaygelsin
Yer imleri