REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: DeepFreezeSTDEval.rar kaldıramıyorum yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DeepFreezeSTDEval.rar kaldıramıyorum yardım

sn,pc teknik servis arkadaşlarım benim sorunum gecen günlerde bu programı pc me yükledim .install yaptım ama (deep freeze standart must be disabled before any install can proceed)diye bir yazı cıktı.bilgisayarı kapatıp actığımda ne yaptıysam örn:program indirip kursam kabul etmiyor.programı veren arkadaşımızın yazdıklarını asağıya kopyaladım

....... ArkadaŞlae Deep Freeze Yİ Kurun Tekrar Kaldirmak İÇİn Deep Freeze Yİ Devre DiŞi Birakin.deep Freezenİn Setubunu Bulun İkİ Defa Tiklayin Orda Unuİstal Var Onu Tiklayin Bİlgİsayariniz Yedİnden BaŞlayacaktir.baŞladiginda Deep Freeze KalkmiŞ Olacaktir.eger Deep Freeze Öylede Kaldiramiyorsaniz O Zman Pc GÜvenlİ Modda BaŞladin Admİnİsatrator Degİl Dİger Kullaniciyi SeÇİn Yerel Dİsk C Ye Gİrİn Ordan ProĞram Fİels Var Onu Tikayin Orda Froncİs Yaziyor Ona Bİ Defa Tiklayin Bİ Parmaginiz Shİft TuŞuna Basili Tutun Ve Ardindan Deleteye Basin Sonra Pc Yenİden BaŞlatin Sorun Kalmayacaktir ........

ben bu denilenlerin hepsini yaptım ama yinede kaldıramadım .yardım edermisiniz.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Programı kurmadan önce Sistem geri yükleme noktası oluşturdunuz mu.? Eğer yapmadıysanız en son sistem geri yükleme noktasını yani bu programı kurmadan önceki bir zamana geri yüklemeyi deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Programı kurmadan önce Sistem geri yükleme noktası oluşturdunuz mu.? Eğer yapmadıysanız en son sistem geri yükleme noktasını yani bu programı kurmadan önceki bir zamana geri yüklemeyi deneyin
    evet sistem geri yüklemeyi denedim hatta güvenli modda sistem geri yüklemeyide denedim ama ne yazıkki bir türlü kaldıramadım .kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam programı kaldıramamanın nedeni büyük ihtimalle programın çalışıyor vaziyette olmasıdır sag altta ya da çalışan uygulamalarda program gözüküyorsa önce bunu yok et sonra güvenli modda programı silmeyi dene eger olmazsa your uninstal ya da benzeri bir program kullan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım deep freezenin o versiyonunda sorun yaşadıysan sana değişik versiyonunu vereyim..
    arkdaşım bilgisayarının işletim sistemi xp pro ise sana deep freezenin pro versiyonunu vereyim_!
    yoksa xp home editionda çalışmıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam programı kaldıramamanın nedeni büyük ihtimalle programın çalışıyor vaziyette olmasıdır sag altta ya da çalışan uygulamalarda program gözüküyorsa önce bunu yok et sonra güvenli modda programı silmeyi dene eger olmazsa your uninstal ya da benzeri bir program kullan
    değerli okinava bu programı kurduktan sonra birinci mesajımda belirttiğim gibi (deep freeze standart must be disabled install-unistall can proceded )yazısı cıktı.kurulup kurulmadığını dahi bilmiyorum ama ne yüklemek istesem pc kapatıp acıldığında tekrar eski haline dönüyor. şimdi benim anlamadığım kurulan program yok. yanlız bu program filesin içinde (faranocis )de görünüyor.programı veren arkadaşımızda belirtmişti .sağ altta ve calışan uygulamalarda program görünmüyor .dediğiniz gibi your unistalleri kurdum ama programı bulamadığım için silemiyorum.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım deep freezenin o versiyonunda sorun yaşadıysan sana değişik versiyonunu vereyim..
    arkdaşım bilgisayarının işletim sistemi xp pro ise sana deep freezenin pro versiyonunu vereyim_!
    yoksa xp home editionda çalışmıyor..
    teşekkürler arkadaşım konuyla ilgilendiğin için .kolaygelsin
    Konu western32483 tarafından (21-12-2006 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam o zaman bilgisayarda bir arama yap programın ismi ile ama çok uzatma ismi deep freeze olarak arat bişe bulamazsa deep olarak ve freeze olarak arat kesin biyerde bi kalıntısı vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım klavyeden parmağını hiç kaldırmadan
    alt-ctrl-shift-f6 tuşlarına basarsan deep freeze programı ekranına gelir daha sonra şifreni girip programı en alttaki yere tıkjlayıp kapat ve bilgisayarını yeniden başlat ve hala kaldırmak istiyorsan program ekle ve kaldırdan kaldır
    programı kapatmazsan program ekle ve kaldırda görünmez
    yapamazsan buraya tekrar yaz bnaşka şeyler düşünelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim tam iki günümü aldı gece gündüz hiç uyumadım nette yazılan bütün işlemleri yaptım malesef olmadı tek çözümü format atarak buldum şimdi mutluyum huzurluyum hem kafam rahat ;)

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri