REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Neta,nın farkı Ne ?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neta,nın farkı Ne ?...

:45: Bir çok cihaz yazılım olmadan çalışmazken,yani yazılım+keyle çalışırken,bu cihaz yazılıma bile gerek duymadan yalnız keyle,polsat.d+ tıkır tıkır açılıyor,niyemi onuda benden sonraki arkadaşlar yazsın,neta servisler cevap versin.sayğılar..profberberk05@hotm.
    prof.Berk can

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nedenini kendiniz yazsaydınız daha iyi olurdu şu anda konunuza 10 larca kişi bakmış ama

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neta = fiyasko dostum boşu boşuna uğraşma.kırk yıllık kani olur mu yani.cık cık.kimse de bana kızmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baybarsxxx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neta = fiyasko dostum boşu boşuna uğraşma.kırk yıllık kani olur mu yani.cık cık.kimse de bana kızmasın.
    Lütfen marka karalamayalım.Fiyasko derken neyi kasteddiğinizi de anlayamadım.
    Mallalarını satıp sonra destekmi vermedi?
    Ürünlerine parça mı üretmedi?

Bunların hiçbirini yapmadı.

Ama ben çok marka gördüm.Ve kullanıcıları kapı kapı dolaşıp cihazlarını tamir ettirecek yer arıyorlardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı profberk05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: Bir çok cihaz yazılım olmadan çalışmazken,yani yazılım+keyle çalışırken,bu cihaz yazılıma bile gerek duymadan yalnız keyle,polsat.d+ tıkır tıkır açılıyor,niyemi onuda benden sonraki arkadaşlar yazsın,neta servisler cevap versin.sayğılar..profberberk05@hotm.
    D+ ve polsat konusunda haklısınız ama tps ler auto iken neta dan satıcılar olarak çok çektik.Yazılım bir türlü üretemediler.Ve hala olan bi sorun neta yazılımlarını editlemek pek mümkün değil.Onada bi çözüm arıyorlarmış mış.:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri