REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GOLDMASTER,de yenilik sat-4450

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GOLDMASTER,de yenilik sat-4450

4000 Serisi Yeni Model 4450 FTA- Animasyonlu menü --------------
    ------------------------------------------------------------------
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Özellikler • Toplam 5000 Kanal Kayıt Edebilme
    • Samsung Tuner İle Mükemmel Çekim Gücü
    • NEC Chipset İle Mükemmel Hız Ve Performans
    • 12 Dilde Menü SAT 4450 FTA TEKNİK ÖZELLİKLER

• Toplam 5000 Kanal Kayıt Edebilme
    • Samsung Tuner İle Mükemmel Çekim Gücü
    • NEC Chipset İle Mükemmel Hız Ve Performans
    • 12 Dilde Menü
    • Teletext, Altyazı Ve Çok Kaliteli 6 Oyun
    • Kanal Yayın
    Bilgilerini Gösteren Epg
    • Internet Üzerinden Yazılım Versiyonu Yükseltebilme
    • Gelişmiş Kilit Sistemleri
    • Yayının Şifreleme Sistemi Ve Diğer Bilgileri Info Barda Gösterebilme
    • Çok Hızlı Kanal Geçişi Ve Uydu Tarama Hızı
    • Çok Çeşitli Türlerde Kanal Listesini Sıralama
    • Gerekli Olan Heryerde Sinyal Gösterge Çubuğu
    • Merkezi Sistemlere Mükemmel Uyum
    • Sürekli Yazılım Desteği
    • Favori Listesi
    • Çoklu Taşıma Özelliği
    • Kolay Ve Kullanışlı Menü Dizaynı
    • Kolay Anten Kurulumu İçin Sinyal Seviye Göstergesi
    • Yalnış Yazılım Atılması Durumunda Kendini Koruyabilen Flash Bellek
    • Problem Çıkarmayan, Güçlü Elektronik Devreler
    • Çok Düzensiz Elektrik Değişiminden Bile Etkilenmeyen Mükemmel Besleme Devresi
    • 255 Uydu
    • Her uydu için 255 transponder
    • Animasyonlu menü
    • Ekranı 4,9,13,16 kareye bölebilme
    • 2 MB Flash bellek
    • Düzenlenebilir 30 adet favori listesi Değişik kilit sistemleri: Uydu, Ayar ve Çocuk kilitleri
    • Uydu ve kanal tarafından destekleniyorsa çok dilde yayın alabilme
    • Uydu alıcısından uydu alıcısına veri yazılım aktarabilme
    • Ön panelde kanal bilgilerini gösteren display
    • Zoom dondurma fonksiyonu
    • Menü şeffaflığı özelliği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fazla bir değişiklik yokcihazda eskimakinelerde olan özelikler var sharing olayı olsaydıçok tutardı bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın artısı animasyonlu ve daha estetik bir menüye sahip olamsı birde tabi 2 mb flaşa sahip olmasıdır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yalan söyleyeyim benim hoşuma gitmedi redline alırım daha iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menüden görüntüler
    -----------------------

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu kadarını söylim boyama malesef volkan1065 ve onun gibi arkadaşlar lomasa 10 binlerce gm maduru tamamen yazılım desteğinden mahrum kalırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin aslı hiçbirfirma yazılım konusunda kimseye vaatte bulunmuyor. Ben goldmasterin Topfield ve Kaon tabanlı cihazlarını çok beğeniyorum. özellikle Topfield tabanlılar bence şahane sağlamlık bakımından beslemsi lsun ana kartı oksun sağlam. Mesela çanak ayarı yaparken samsung tuner çok kullanışlı sinyal metresi hassas. sharp tunerlerdesinyal 5-10 saniye sonra gelirken samsung tunerlerde bu tip bir gecikme yok. Benim bu özelliği birçok yerde çok işime yaradı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işin aslı hiçbirfirma yazılım konusunda kimseye vaatte bulunmuyor. Ben goldmasterin Topfield ve Kaon tabanlı cihazlarını çok beğeniyorum. özellikle Topfield tabanlılar bence şahane sağlamlık bakımından beslemsi lsun ana kartı oksun sağlam. Mesela çanak ayarı yaparken samsung tuner çok kullanışlı sinyal metresi hassas. sharp tunerlerdesinyal 5-10 saniye sonra gelirken samsung tunerlerde bu tip bir gecikme yok. Benim bu özelliği birçok yerde çok işime yaradı.
    değerli dost söylemeye çalıştığım asıl şu bazı şeyleri ne biz ne firma söyler ilk analok dönemınden bügüne kadar uydu montajı yapıyorum neyin nasıl olduğunu kendimce az buçuk biliyorum ülkemizde büyük reklam yaptı gm seri diyelim bı jüpitek firmasından aldığı cihazları vardı abartmayım ama insanlarımız 200 bin adet almıştır 11200*11300 13300 11400 15400 20200 20300 20400 30300 30400 ve 30700 senki bu işin pirisin ön kasa haricinde evet bunu eklemişler dene bilecek bışey yaptılarmı yok gelelim tf serisine evet allah ver sinyal metresi bir montajcı için çok rahat ama kızdığım şu uydu alan insanlarımızın %90 reklamı var diye bu cihazları aldılar şimdi bizde iyi olmuş almasalardı mı diyelim rakıp gördüğü fırmara baksın biraz 3 yıl önce çıkardığı inf serisi cihaza paylaşım verdi müşteriyi koruma bu bence selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abİ O Cİhazi Alin Kanal Ayar BÖlÜmÜnde Kanal Şİfreleme BÖlÜmÜnde Kanallari Hizli Hizli Bİr GeÇİn Bİr MÜddet Sonra Kanal İlerlemelerİ YavaŞliyor Ve Cİhaz Kendİnİ AÇip Kapatiyor.kaÇ Sefer Denedİm Aynisini Yapti DeĞİŞtİrdİm Ondada Ayni Olay Oldu Gerİ İade Ettİm.hatta Gldmaster Fİrmasina Emaİl Bİle Attim Cevapvermedİler..ama Ben Ögrendİm..cİhazin KÜÇÜk Olmasi Isinma Problemİ BulunmÖasi YÜzÜnden MİŞ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence 9400 serısınden bır farkı yok sadece kasa deyısmısler okadar

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri