REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GOLDMASTER,de yenilik sat-4450

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım

cok yakında kart paylaşımlı makina cıkacak bekleyin hareketliliğiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence 9400 serısınden bır farkı yok sadece kasa deyısmısler okadar
    malesef öyle boyama yapıp yapıp piyasaya sürüyorlar yersen gm kulanan arkadaşlar boykot etsinler firmayı derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AlmiŞsiniz MaŞallah En İyİ Cİhazlari Yazilimda Atin İzleyİn Kanallari Fakİrler De Kalsin Eskİ Cİhazlarla Sikintiya
    Gm 55000sfta Yok Yazilimi Ne Yapalim Hot Bİrd Kanallari Yazilim AÇmiyor Es Kİ Tarİhlİ Yazilim Var Sadece Yenİ Yazilim Yokmu Golmaster Fİrmasiyla Mi Alakali Acaba Nedİr Bu Olay Yazilim Olmak Zorun Da Da Degİl Sanirim Yanİ Fİrmalar Yazilim Üretmek Mecburİyetlerİde Yok Sanirim

Recİver Saticilarn Da Bazi Cİhazlar Var Cİhazin Arkasinda İnternet FİŞİnİ Takilip TÜm Şİfrelİ Kanalarin ÇÖzÜldÜgÜnÜ SÖylÜyorlar Dogrumu Hotbİrdtekİ TÜm Kanallar AÇik Denİyor Bİlgİnİze Ne SÖyleyebİlİrsİnİz 400 Ytl Fİyati Varmi BÖyle Bİ Recİver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu 4000 5ooo 9000 50000 seri hiç beğen medim nedeni çarşaf gibi menü var bir otomati tarama yaptırıyon kilitli sakıncalı kanalın kitini kaldırıyor
    hızda iyi ama iyi geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4450 surekli kapanıp acılıyor cihazda sorun var ben iade ettim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ronin0101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Senin cihazında sorun vardır bu 4450 lerin hepsinde sorun oldugu anlamına gelmez arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ronin0101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım 4 koli cıhaz sattım böyle bir sorunla karşilaşmadim

LNB kablosu kısa devre olursa aynı olayı yapar ..... saygılar......

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ğvanduri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım 4 koli cıhaz sattım böyle bir sorunla karşilaşmadim

LNB kablosu kısa devre olursa aynı olayı yapar ..... saygılar......

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

4450 serisinde sistem ıd sinde n kaynaklana bir problem var. bu nedenle açılıp kapanma sorunu var . tabi bu belli bir seride . hepsinde aynı sorun yok. bu sorunla karşılaşanlar servise gitttikleri zaman cihazları zaten alınıyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Volkan bey;

2 hafta önce aldığım gm 4450 fta da, kanalların kilitlendiği adlandırıldığı vb işlerin yapıldığı menüde dolaşırken yaklaşık 10-15 dakikada bir ekranda 88:88 yazısı beliriyor ve cihazı kilitliyor. Bu sorun servislikmidir??. Yada cihazı değiştirmeleri mi gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kandemir kardeş yeniyazılım at sorun devam ederse alttaki adrese yada aldığınızyere gönderebilirsiniz kesinlikle mağdur olmas,sınız ...kolagelsin ...

.........biligi paylaştıkça güzeldir...

Adres:Kooperatif Cad. No38 maltepe istanbul
    Telefon:0216 441 22 00 Fax:0216 399 26 46 Mail : info@uyanelektronik

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri