REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 90 model Serçe'yle lüks otomobilleri solluyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90 model Serçe'yle lüks otomobilleri solluyor

90 model Serçe'yle lüks otomobilleri solluyor

Konya'da kaporta ustası Adil Şişik'in (40), motorunu güçlendirerek modifiye ettiği Serçe marka otomobili ilgi çekiyor.

Yaklaşık 31 yıldır kaportacılık yapan Şişik, 2,5 yıl önce aldığı 1990 model Serçe marka otomobilini 5 bin YTL harcayarak modifiye etti. Şişik, "Serçe, modifiyeden sonra 160 kilometrenin üzerine çıkıyor. 4 vitesli araç hız tukunlarının ilgisini çekiyor." derken otomobilin 2. viteste 100 kilometre hız yapabildiğini iddia ediyor.

Birçok kişinin otomobilin eski model olmasına aldandığını söyleyen Şişik, "Çoğu zaman kırmızı ışıkta veya otobanda ilk başta aracımı hafife alarak benimle alay eden lüks araç sahipleri arkamdan şaşkınlıkla bakıyor. Çünkü onlardan daha seri ve hızlı hareket ederek geride bırakıyorum." diye konuşuyor. Konya, aa

zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu aracın aeorodinamik yapısı bu sürate uygun degil bu hızda giden bu model araçlar dengesizdirler siz aracı degil araç sizi yönetir istenirse daha düşük araçlar daha yüksek hızlara çıkartılabilir fakat kullanışlı olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç şaşırmadım konyada bu arabalardan yolda yürüyemezsin dag taş her taraf serçe murat 131

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı arac benim bir arkadaşda da vardı o da cok para harcadı 190 yapıyorsu ama nasıl her yerden ruzgar ses yani neredeyse arac havalanıyordu sonra sattı gene bir meraklıya ondan sonra ne oldu bilmiyorum ama arkadaş 5 ileri falan yaptırmıştı hatta tek kapı yapıyordu kapıları falan ayarlattı cam bulamadı vaz geçti ucan tabut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu araba dengesiz olur.takla fln aşar.gerkesiz bir para harcaması olmuş.herşeyden önemlisi güvenlikki bu arabada eser yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri