REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: !!!! Geretsi istifaya davet ediyorum !!!!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerets değil yönetim istifa!!! transfersiz stadsız rivasız nereye kadar anca laf bu yıl 2007 de her sey mukemmel olacakmıs zaten hukumette fb li başbakan var bu hukumet gıtmeden biz stad yapamayız hukumet sıyasetle sporu karıstıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerets değil yönetim istifa!!! transfersiz stadsız rivasız nereye kadar anca laf bu yıl 2007 de her sey mukemmel olacakmıs zaten hukumette fb li başbakan var bu hukumet gıtmeden biz stad yapamayız hukumet sıyasetle sporu karıstıyor..

arkadaşım bu hükümet değilmi size seyrantepe projesini onaylayan.fbli olmasıyla ne alakası var bu işin.fenerbahçe kendi öz kaynaklarını kullanarak stad yapıyo tesis yapıyo.bunun sn başbakanla ne alakası var .
    yani şimdi fb li değilde çorumsporlu bir başbakan gelince çorum spormu stad yapacak.bu işler parayla oluyo dostum.gsli yöneticiler oraya reklamını yapmaya boy göstermeye gelmesinlerde biraz ellerini ceplerine atsınlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri