REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: !!!! Geretsi istifaya davet ediyorum !!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerets gelinceye kadar ne sorunlar var stad işi başka bahara başkanı 10 defa yine başkan yapsak bu işi yapamayacak biz hocayla futbolcularla uğraşıp duruyoruz önce yönetim gitmeli balık baştan kokar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yönetim tam anlamıyla değişmeden taze kan olmadan bu işler yaş arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın..
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir duyuma öre sanırsam sezon sonu gidiyor bu adam kurtuluyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eldekilerle yetinmek zorundayız başka çare yok gerets şu an için takımın başında ve oyle devam etmesi gerekir sezon sonuna kadar devam etmek zorunda.
    selametle..
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari usta fikirlerine katılmamak elde değil.kanımca uefa şampiyonu olduktan sonra bu vizyonu galatasaray lehinde ticari olarak kullanamadılar.o zaman ki yönetim kendi adını ön plana çıkardı.belkide en büyük hata buydu.ticari olarak kullanabilselerdi madden daha iyi durumda olurdu.bence problem yönetimde başka yere bakmaya gerek yok.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Lyon-1995 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari usta fikirlerine katılmamak elde değil.kanımca uefa şampiyonu olduktan sonra bu vizyonu galatasaray lehinde ticari olarak kullanamadılar.o zaman ki yönetim kendi adını ön plana çıkardı.belkide en büyük hata buydu.ticari olarak kullanabilselerdi madden daha iyi durumda olurdu.bence problem yönetimde başka yere bakmaya gerek yok.:49:
    uefa kupası anahtarlığı yapıp 1 ytl den satsalar şimdiye borç falan kalmazdı yaw
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ısrarla daha hala diyorum bu adam acilen istifa etmeli sezon sonu falan beklenmemeli !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hagiwatt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ısrarla daha hala diyorum bu adam acilen istifa etmeli sezon sonu falan beklenmemeli !!!!
    yok abi ya kim gelir bu basiretsiz yönetimin altına para yok pul yyok bence dursun gerets

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar takımın gidişi iyide oyunu yönlendirecek beyin yok yani orta saha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

topu yönetici veya hoca oynamıyor sahaya çıkan 11 tane ruhsuz oyuncu bu
    hale getiriyor adamlarda bir hırs yok gayet rahatlar olan bizim gibi taraftara oluyor 90 dakika seyrederken sinir sitemim bozuluyor.hiçbir maçı şöyle rahat oturup galip geleçekler diye zevkle seyredemiyorum.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri