REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Next 2000 CIS SUPERPLUS SORUNLARI

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next 2000 CIS SUPERPLUS SORUNLARI

Usta bir sorum olacak Ben bu makinayı sipariş verdim buğün veya yarın ellime ulaşacak ben senden bu newcamd server ve card sharıng yapmak için bilgisayarla baglantı yaparak kablo ne ozellikleri ne marka şema resimleri ve rs232 baglantı kablosu şekli nasıl olur bu konu hakkında bilgi almak

makinan bu NEXT YE 2000 CIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar benimde bir sorum var cihazda orjinal yazlılımı yüklü iken kaal listesini dizerek yedeklemiştim fakat yazılımı güncellediğimde eski kanal listesini yükleyemiyorum cihaz stb bilgisi uymuyor diye bir mesaj veriyor bu yazılıma ben kanal listesini nasıl yükleyebilirim ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alper_uzer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar benimde bir sorum var cihazda orjinal yazlılımı yüklü iken kaal listesini dizerek yedeklemiştim fakat yazılımı güncellediğimde eski kanal listesini yükleyemiyorum cihaz stb bilgisi uymuyor diye bir mesaj veriyor bu yazılıma ben kanal listesini nasıl yükleyebilirim ?
    Yuklemeniz gerekiyor.kanal listesiini yuklerken pc de hiç bir işllem yapmayın yaparsanız baska sayfaalra falan gecerseniz hata verir
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kahraman54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta bir sorum olacak Ben bu makinayı sipariş verdim buğün veya yarın ellime ulaşacak ben senden bu newcamd server ve card sharıng yapmak için bilgisayarla baglantı yaparak kablo ne ozellikleri ne marka şema resimleri ve rs232 baglantı kablosu şekli nasıl olur bu konu hakkında bilgi almak

makinan bu NEXT YE 2000 CIS SUPER PLUS
    Piyasada bulunana normal rs 232 kabloları cihaza uymaktadır. Rs 232 ile gbox sistemiyle ben su an hotbird üzerinde ve astra üzerinde 13 paket izliyorum tabi kanalları izlerken pc acık olacak
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Piyasada bulunana normal rs 232 kabloları cihaza uymaktadır. Rs 232 ile gbox sistemiyle ben su an hotbird üzerinde ve astra üzerinde 13 paket izliyorum tabi kanalları izlerken pc acık olacak
    Usta birsorum olacak bilgisayarla makinam arası 10 metre uzatsan veririm alırmıyım Usta bilgi için teşekkürler
    Konu kahraman54 tarafından (23-01-2007 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kahraman54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta birsorum olacak bilgisayarla makinam arası 10 metre uzatsan veririm alırmıyım Usta bilgi için teşekkürler
    10 metre veya daha uzun kablo yapsan her hangi bir sıkıntı olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10 metre veya daha uzun kablo yapsan her hangi bir sıkıntı olmaz.
    Usta bilgi içinçok teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri