REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next Super Plus Sharing Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next Super Plus Sharing Yazılımları

Next Super Plus Sharing Yazılımları 13.12.2006 emeğe geçen arkadaşlara teşekkurler

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Admin tarafından (18-01-2007 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok sağol teşekkürler emeği geçen herkese yürekten teşekkür...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bu yazılımlar Y 2000 x cı plus lara olmuyor değilmi onlar için ayrı bir yazılımmı hazırlanacak....Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmetzen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bu yazılımlar Y 2000 x cı plus lara olmuyor değilmi onlar için ayrı bir yazılımmı hazırlanacak....Saygılar
    xcı pluslara olmaz .Super pluslara oluyor.Benimde fazla bilgim yok tf deki mach1 vermiş yazılımı bende burada verdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende önce super pluslara sonra 2000x pluslara çıkacak diye biliyorum o yüzden sordum saygılar...tekrar teşekkür..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

darısı biz sunnycilerin başına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmetzen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende önce super pluslara sonra 2000x pluslara çıkacak diye biliyorum o yüzden sordum saygılar...tekrar teşekkür..
    Yarın next superplus cihazla tanısacam Buradan gereken destegi veririm bu cihazlara konusunda .Yazılımı deneyelim de yarın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yarın next superplus cihazla tanısacam Buradan gereken destegi veririm bu cihazlara konusunda .Yazılımı deneyelim de yarın
    inşallah olumlu olur ben olumsuz olacağını düşünmüyorum mach1 yaptıysa düzgündür fakat bunun için bir server ihtiyaç olacak mach1 ben server yapacağım ve bana next cihazın garanti belgesiyle next kullandığını ispatlayanlara vereceğim adresi diyordu bakalım ne olcak...Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam,tşk,sağolasın,sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nexte de geldi card sharing darısı sunnycilere emeğe geçen herkese teşekkürler

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri