REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Splitter ile evde 2 uydu receivere yayın alabilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki yukarıdan gelen ana kabloyu 2 odaya nasıl verebilirim yani reciveri diğer odaya götürmek istiyorum yada orada bir reciver daha alıp birini kapatıp diğerini izlemek istiyorum ne yapmak gerekir?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sistem böyle işliyor.Böyle olsa 100 milyona 4 çıkışlı LNB, kablo almaktansa bu splitterlerin 4lü olanından(5 YTL) alınıp kullanılırdı.Ayrıca bunada gerek yok. Çatıdan gelen kabloyu LNB IN yazan yere bağlardınız.LOOP çıkışından da diğer receivere verirsiniz.Sorun sadece H-V ayrımında yaşanır.Her iki cihazda da Vertikal olan kanal açıksa sorun olmaz,biri H biri V olursa sorun yapardı sadece.O yüzden yapılabilecek en mantıklı TwinLNB(Çift çıkışlı) alarak onu kullanmanız
    bu sonuçta bir çoğaltıcı öyle bir şey olsa bunu belirtmezlermiydi açıklamısında eskiden eski antenlerde evde(T) kullanıp 4-5 tv ye yaynı veriliyordu buda onun gibi bir şey olsa gerek eğer senin dediğin gibi bir şey olsaydı eskiden de ozaman eski antenlerde kaç tv varsa okadar antenmi kullanacaktık,şöyle olabilir sinyal kalitesi düşük olabilir saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki yukarıdan gelen ana kabloyu 2 odaya nasıl verebilirim yani reciveri diğer odaya götürmek istiyorum yada orada bir reciver daha alıp birini kapatıp diğerini izlemek istiyorum ne yapmak gerekir?
    Onun yerine 70-80 YTL ye satılan kablosuz görüntü aktarıcılar var.Diğer odaya geçtiğinizde sadece uydu alıcısının kumandasını alıp gidersiniz.Siz o aktarıcıya kumandayı yuttuğunuzda reveiver hangi odada olursa olsun onunla haberleşir.Aynı odadaymışsınız gibi istediğinizi yapabilirsiniz.Sadece mikrodalga fırın yakınına koyarsanız sorun yaşarsınız.Görüntüde bozukluklar oluşur.

Aşağıdaki linkte inceleyebilirsin.Ayrıca başka markalarda da mevcut
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sistem böyle işliyor.Böyle olsa 100 milyona 4 çıkışlı LNB, kablo almaktansa bu splitterlerin 4lü olanından(5 YTL) alınıp kullanılırdı.Ayrıca bunada gerek yok. Çatıdan gelen kabloyu LNB IN yazan yere bağlardınız.LOOP çıkışından da diğer receivere verirsiniz.Sorun sadece H-V ayrımında yaşanır.Her iki cihazda da Vertikal olan kanal açıksa sorun olmaz,biri H biri V olursa sorun yapardı sadece.O yüzden yapılabilecek en mantıklı TwinLNB(Çift çıkışlı) alarak onu kullanmanız
    peki burda yazmışsın iki reciverda da V yayın olursa izleyebilirsin yada H zaten türksattaki veya hıtbirddeki kanalların çoğu ya V yada H değilmi?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demirkoparan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu sonuçta bir çoğaltıcı öyle bir şey olsa bunu belirtmezlermiydi açıklamısında eskiden eski antenlerde evde(T) kullanıp 4-5 tv ye yaynı veriliyordu buda onun gibi bir şey olsa gerek eğer senin dediğin gibi bir şey olsaydı eskiden de ozaman eski antenlerde kaç tv varsa okadar antenmi kullanacaktık,şöyle olabilir sinyal kalitesi düşük olabilir saygılar
    Eski antenler ile kıyaslama onlarda sistem farklı idi.LNB olayı yok.Orada normal olarak kablo ekide yapıyorsunuz sorun olmuyordu.Bu sistemlerde normal ek yapın bkabloya deneyin sinyal seviye ve kalitesi nekadar düşecek.Onlar anolog yayın.Şimdiki sistem digital yayın.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demirkoparan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki burda yazmışsın iki recşiverda da V yayın olursa izleyebilirsin yada H zaten türksattaki veya hıtbirddeki kanalların çoğu ya V yada H değilmi?
    Peki diğer odaki kanalda atv izleniyor 12002 V .....,siz öbür odada bir kanal izliyorsunuz örnek Kanal D 11905 H .... sorun o zaman oluyor.Anlatılmak istenen bu.Ama ikinizin izlediği kanalda V yayın yapıyor ozaman sorun olmayabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozaman ben bugün bir adet sipariş vereceğim zaten pahalı bişey değil ve bunu deneyeceğim eğer olursa olumlu sonuçları buraya yazacağım saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozaman ben bugün bir adet sipariş vereceğim zaten pahalı bişey değil ve bunu deneyeceğim eğer olursa olumlu sonuçları buraya yazacağım saygılar
    İyi edersiniz.Eğer bizlerinde yanlışı var isebizde bilgilenmiş oluruz.Ben bunun benzeri bölücüyü yazılım atmak için bana gelen cihazlar için kullanıyorum.Benim cihazı sök tak yapmamak için.Diğer cihazı bağladığımda benimkinde yayını kesiyor.
    Konu ExCaLiBuR tarafından (12-01-2007 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onun yerine 70-80 YTL ye satılan kablosuz görüntü aktarıcılar var.Diğer odaya geçtiğinizde sadece uydu alıcısının kumandasını alıp gidersiniz.Siz o aktarıcıya kumandayı yuttuğunuzda reveiver hangi odada olursa olsun onunla haberleşir.Aynı odadaymışsınız gibi istediğinizi yapabilirsiniz.Sadece mikrodalga fırın yakınına koyarsanız sorun yaşarsınız.Görüntüde bozukluklar oluşur.

Aşağıdaki linkte inceleyebilirsin.Ayrıca başka markalarda da mevcut
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ben hamanın aldım hiç kullanamadım sadece tv nin yanındaki odadan çekiyor saondan almıyor aktarmıyor görüntüyü
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En başta normal bir lnb yatay ve dikeyi aynı anda çalıştıramaz.Bide bunu düşünün.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri