Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Splitter ile evde 2 uydu receivere yayın alabilirmiyim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demirkoparan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ozaman ben bugün bir adet sipariş vereceğim zaten pahalı bişey değil ve bunu deneyeceğim eğer olursa olumlu sonuçları buraya yazacağım saygılar
    İyi edersiniz.Eğer bizlerinde yanlışı var isebizde bilgilenmiş oluruz.Ben bunun benzeri bölücüyü yazılım atmak için bana gelen cihazlar için kullanıyorum.Benim cihazı sök tak yapmamak için.Diğer cihazı bağladığımda benimkinde yayını kesiyor.
    Konu ExCaLiBuR tarafından (12-01-2007 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En başta normal bir lnb yatay ve dikeyi aynı anda çalıştıramaz.Bide bunu düşünün.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertan89 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    En başta normal bir lnb yatay ve dikeyi aynı anda çalıştıramaz.Bide bunu düşünün.
    zaten bana bir receiver çalışırken diğeri kapalı olsun veya diğerini açtığımda diğeri kapalı olsun ben kablo sök tak kablo taşımaktan usandım ucuz ve pratik bişey olsun istiyordum bunu gördüm tesadüf saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demirkoparan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten bana bir receiver çalışırken diğeri kapalı olsun veya diğerini açtığımda diğeri kapalı olsun ben kablo sök tak kablo taşımaktan usandım ucuz ve pratik bişey olsun istiyordum bunu gördüm tesadüf saygılar
    Baştan desenize 2 cihaz aynı anda açık olmayacağını.
    2 ye bölmeyi zaten yapıyoruz yazılım atarken bayadır 1dolarlık bölücülerle.
    Ama dediğim gibi 2 cihaz aynı anda açık olmuyor.
    Yanlız şöyle bir durumda var cihazların 2side aynı anda açık olursa lnb ye zarar verirsiniz.Bilginize.
    Unutmadan verdiğiniz sitedeki fiyat pahalı.Piyasan ucuza bulabilirisiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmaz bence neden derseniz uydu cihazlarının arkasında lnb aut var burdan bir yayın alıp diger ikinci cihaza yayın verdigimizde etkilenir ve cihazın birini keser
    aynı hata bu arkadaşın yaptıgı sistemde olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tavlusun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olmaz bence neden derseniz uydu cihazlarının arkasında lnb aut var burdan bir yayın alıp diger ikinci cihaza yayın verdigimizde etkilenir ve cihazın birini keser
    aynı hata bu arkadaşın yaptıgı sistemde olur
    arkadaşım olmaz diye bir şey yok, ha şöyle olabilir aynı anda hem dikey hem yatay yayın yapan kanal izlemeyebiliriz ama receiverlerın biri kapalı iken açık olanda istediğimizi izleyebiliriz ikisi açıkkende ikisindede dikey yayın kanal izleyebiliriz diye düşünüyorum yada ikisindede yatay yayın yapan kanal izleyebiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım olmaz diye bir şey yok, ha şöyle olabilir aynı anda hem dikey hem yatay yayın yapan kanal izlemeyebiliriz ama receiverlerın biri kapalı iken açık olanda istediğimizi izleyebiliriz ikisi açıkkende ikisindede dikey yayın kanal izleyebiliriz diye düşünüyorum yada ikisindede yatay yayın yapan kanal izleyebiliriz
    Aynı olayı evdeki cihazınızdada yapabilirsiniz. Ana cıkış olan cihazı stndby konumuna alın digerin cihazı açın hepsi acılacaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

950-2250 MHz Uydu-TV (uydu anteni) dağıtımı için uygun, peki bu yayın ne yayını oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım o dediğiniz diğitürk gibi yayın yapam diğital sistemler de oluyor yani diğitürk lnb si için olabilir tam emin değilim fakat emin oldugum diğital şuan kullandıgımız diğital yayını bölmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide zaten iki cihaz aynı anda acık olmayacaksa bölücüye de gerek yokbirinci cihazın lnb out tan bir kablo ikinci cihaza cekin kulanın...

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri