REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Splitter ile evde 2 uydu receivere yayın alabilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide zaten iki cihaz aynı anda acık olmayacaksa bölücüye de gerek yokbirinci cihazın lnb out tan bir kablo ikinci cihaza cekin kulanın...
    Ah her cihazın lnb out u çalışsa:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ne yaw bu Diseq degilki bununla olmaz

2 Dagitim yapmak istiyorsan böyle yap

2 x tane diseq kutusu 4/1 lik
    1x tane 12/0 V kutusu

tam bununla ben 9 tane uyduyu seyrediyorum

1.Türksat
    2.Astra 28,5
    3.Astra 23,5
    4.Astra 19,0
    5.Eutelsat 16
    6.Hotbird 13
    7.Eutelsat 7
    7.Sirius 5
    8.Thor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşın istediği cok uydu izlemek değil bir hattan iki cihaz calıştırmak....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selamlar

kardeş böle bişey olamaz niye olamaz açıklamasını getirelim önce şimdi iki uyduyu seyretmen eğer splitter almışsan söyle diyeyim splitter takılı iken iki cihaz aynı anda çalışırsa uydudaki bazı yayınları cihazlar göstermez oda senin izlediğin kanalları sınırlı tutar mesela yatay ve dikey olan frekans ve bant genişliği(WB) si aynı olan kanallar aynı anda seyredilemediği gibi (H) iken ötekininde (V) izleyemeyeceği gibi buda çift çıkışlı lnb yi zorunlu hale getirir. Bence ideali yine çok çıkışlı lnb almaktır. Değilse imkansız bir olay LN (üçe ayrılır) lnA lnB ve lnC olarak sinyali bunlar sayesinde aldığımıza göre demekki splitterle falan bu iş olamaz. Saygılarımla::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kehya27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş böle bişey olamaz niye olamaz açıklamasını getirelim önce şimdi iki uyduyu seyretmen eğer splitter almışsan söyle diyeyim splitter takılı iken iki cihaz aynı anda çalışırsa uydudaki bazı yayınları cihazlar göstermez oda senin izlediğin kanalları sınırlı tutar mesela yatay ve dikey olan frekans ve bant genişliği(WB) si aynı olan kanallar aynı anda seyredilemediği gibi (H) iken ötekininde (V) izleyemeyeceği gibi buda çift çıkışlı lnb yi zorunlu hale getirir. Bence ideali yine çok çıkışlı lnb almaktır. Değilse imkansız bir olay LN (üçe ayrılır) lnA lnB ve lnC olarak sinyali bunlar sayesinde aldığımıza göre demekki splitterle falan bu iş olamaz. Saygılarımla::45:
    zaten arkadaşın anlattığı olayıda anlamışsanız splitter gerek yok direk ek yaparakda aynı işi görür ben bunu çok denedim ve sonuç arkadaşın anlatıığı gibiydi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende denedim kablo bölmeyle onun hiç farkı yok çiftli lnb şart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı diji-1972 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bende denedim kablo bölmeyle onun hiç farkı yok çiftli lnb şart
    Yanlız kabloyla bölmeyi tavsiye etmem.Şase yapabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erolun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten arkadaşın anlattığı olayıda anlamışsanız splitter gerek yok direk ek yaparakda aynı işi görür ben bunu çok denedim ve sonuç arkadaşın anlatıığı gibiydi....
    çift çıkışlı universal lnb kullanman gerekir
    Dijitürk'ün Cihazlarında siyah olanlarda sinyali bölebilirsin ama universal olan bir cihazda sinyali araya bölücü aparat takarak bölemezsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.Türksat
    2.Astra 28,5
    3.Astra 23,5
    4.Astra 19,0
    5.Eutelsat 16
    6.Hotbird 13
    7.Eutelsat 7
    7.Sirius 5
    8.Thor
    bu ne yaw bu Diseq degilki bununla olmaz

2 Dagitim yapmak istiyorsan böyle yap

2 x tane diseq kutusu 4/1 lik
    1x tane 12/0 V kutusu

tam bununla ben 9 tane uyduyu seyrediyorum

beki iki diseq nasil birlestirdin kardes
    semasi varsa gonder yada anlat iyi olur
    NE MUTLU TURKUM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şuan taktım ve bölüyor ama aynı uyduda ve aynı frekansda olması lazım yani türksatta V yayın yapan yayınları izleyebilirisiniz farklı uydular olmuyor bazı arkadaşlar bölmeyeceğini söylemiş şimdi denedim yapıyor benimde yapmak istediğim buydu birde cihazın arkasında out çıkışından yaptım diğer tv de görüntü hafif karıncalı çıkıyordu ama bu araparat ile o karıncalanma kayboldu saygılar

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri