Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Splitter ile evde 2 uydu receivere yayın alabilirmiyim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şuan taktım ve bölüyor ama aynı uyduda ve aynı frekansda olması lazım yani türksatta V yayın yapan yayınları izleyebilirisiniz farklı uydular olmuyor bazı arkadaşlar bölmeyeceğini söylemiş şimdi denedim yapıyor benimde yapmak istediğim buydu birde cihazın arkasında out çıkışından yaptım diğer tv de görüntü hafif karıncalı çıkıyordu ama bu araparat ile o karıncalanma kayboldu saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demirkoparan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar şuan taktım ve bölüyor ama aynı uyduda ve aynı frekansda olması lazım yani türksatta V yayın yapan yayınları izleyebilirisiniz farklı uydular olmuyor bazı arkadaşlar bölmeyeceğini söylemiş şimdi denedim yapıyor benimde yapmak istediğim buydu birde cihazın arkasında out çıkışından yaptım diğer tv de görüntü hafif karıncalı çıkıyordu ama bu araparat ile o karıncalanma kayboldu saygılar
    Denildiği gibi kabloyu bölsenizde aynı şekil olur zaten:28:
    Bide digital yayında karıncalanma olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı e®tan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Denildiği gibi kabloyu bölsenizde aynı şekil olur zaten:28:
    Bide digital yayında karıncalanma olmaz.
    makinenin out çıkışından diğer makineye gönderdiğim zaman oluyor çok hafif bazı arkadaşlar digital yayını bölmez yazmışta yazım onlaraydı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri