Bir Ýspanyol bir Alman
UEFA Kupasý 3. turda Hollanda'nýn AZ Alkmaar takýmýyla karþýlaþacak F.Bahçe'nin hakemleri belli oldu. 14 Þubat'ta Ýstanbul'da oynanacak maçý, Ýspanyol Eduardo Iturralde Gonzalez yönetecek. 22 Þubat'ta deplasmandaki rövanþta ise Alman Knut Kircher görev yapacak.

Baþkan geliyor
Baþkan Aziz Yýldýrým'ýn yarýn Antalya'ya giderek kampý ziyaret edeceði bildirildi. Yýldýrým'ýn akþam yapýlacak Antalya Cup final maçýný da izleyeceði öðrenildi. Kampta þu ana kadar hiç yönetici bulunmazken, yöneticilerden Serhat Çeçen'in dün kampý ziyaret ettiði bildirildi.

Yedeklere özel idman
Zico, dün yedek oyunculara özel olarak antrenman yaptýrdý. Belek'teki Arcadia Otel'in sahasýnda yapýlan çalýþmada Olcan, Semih, Ümit, Serdar, Mehmet Yozgatlý, Kemal, Kutay, Umut, Necati, Kürþat Osman, Alper ve Uður koþunun ardýndan minyatür kale maç yaptýlar.

Yükseklerde fýrtýna olur
Kaleci Volkan, "F.Bahçe ve milli takýmý koruyan birinin yediði hatalý golün eleþtirilmesi normal. Çünkü yükseklerde fýrtýna çok olur" dedi. Volkan, "Hatalarým aþýrý güvenden de kaynaklanýyor. Ama sürekli de oynamam lazým. Sadece idmanla bir yere gelinmez" diye konuþtu.

Tek eksiðim Milli Takým
F.Bahçe'de 3. sezonunu yaþadýðýný ve Zico'nun gelmesiyle büyük aþama kaydettiðini söyleyen Önder, tek eksiðinin Türk Milli Takýmý'nda oynayamamak olduðunu söyledi Önder, "Ben de bunu vatandaþý olduðum Belçika'nýn milli takýmýnda oynayarak aþmayý planlýyorum" dedi.

Formumu yakalarým
Devre arasý kampýna sakatlýðý nedeniyle geç katýldýðýný belirten Kerim, "Sezon baþýnda hocam bana güvendi ve ben de elimden geleni yaptým. Ancak sakatlýkla formamdan uzak kaldým. Bir an önce formumu yakalayýp forma için mücadele edeceðim" ifadesini kullandý.