Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kaon-Sunny Kanal Listesi (01 02 2008)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaşlar, bir süredir siteyi takip ediyorum, bazı cıhazlarla ilgili ,örneğin benim cıhazım goldmaster 7400 cim, hiç bir bilgi destek yayınlanmıyor acaba neden yanliş cıhaz mı aldım,diye düşünüyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pasayigit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaşlar, bir süredir siteyi takip ediyorum, bazı cıhazlarla ilgili ,örneğin benim cıhazım goldmaster 7400 cim, hiç bir bilgi destek yayınlanmıyor acaba neden yanliş cıhaz mı aldım,diye düşünüyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.
    arkadaşım goldmaster 7400 cim cihazına sunny 1030 yazılımını ve sunny sıralamasını atabilirsin arkadaşım ve bunlar forumda yayınlanmaktadır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny ve koan boardlı cihazlar için hazır kanal listeleri 25.04.2007

sunny ve koan boardlı cihazlar için hazır kanal listeleri 25.04.2007

türksat hotbird
    turksat hotbird sirius

türksatta yeni giren bütün kanallar eklendi hotbirdde şifresiz kanallar başta ****** ve ***** icerikli kanallar bir arada toplu siriusta şifresi acılan kannalar başa alınık 25.04.2007 tarihli kanal listeleridir güle güle kullanın

not arkadaşlar bu kanal listeleri kendi tarafımdan hazırlanmıştır bakıyorum bazı forumlarda bu benım hazırlamış olduğum kanal listelerini kendi yapmış gibi gösterenler var lütfen bu kanal listelerini kendi forumlarına ekliyecek arkadaşlar alıntı mesajını mutlaka yazsın yoksa verilen emeğe saygısızlık olur saygılarımla)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular birleştirlmiştir.. teşekkürler şavaş17

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konular birleştirlmiştir.. teşekkürler şavaş17
    ilgi ve alakana teşekkürler özgür erge

Kullanıcı Bilgi Menüsü

savaş17 teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

liste güncellenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

liste yanilenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğe saygı sağol

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri