arkadaşlar bu 9000 cı ya softcam atmama rağmen çözmüyor vede elle giriyom . bazı güncel keyleri yine çözmüyor .acaba sorun nerde olabilir .ne yapmamız gerekir .yardımlarınızı bekliyorum..:v6cry:
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

next 9000 cı  *** yardım?
 next 9000 cı  *** yardım?
				arkadaşlar bu 9000 cı ya softcam atmama rağmen çözmüyor vede elle giriyom . bazı güncel keyleri yine çözmüyor .acaba sorun nerde olabilir .ne yapmamız gerekir .yardımlarınızı bekliyorum..:v6cry:

Hangi kanalları istiyorsunuz ve hangi *** doyasını atıyorsunuz?
Ona göre yardımcı olayımç

emüyü kapat tekrar aç ok

arkadaşım güncel D+ keyler bunun gibi güncel keyler..ayrıca next 9000 sofcami yüklüyorum.gece D+ keyleri girdim şu şekilde açtı 10-11 20-21 bu şekilde 10 ve 20 satır aynı , 11 ve 21 satır aynı böyle açtı .bu nasıl iş bi türlü anlamadım...

ye9000xcamultra yeni ıp yeyini bilen varmı

bendede next 9000 CI var bende ne yaptıysam açamadım bir uzman olsada bir uzman olsada bize yol gözterse ..

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri