Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 30700 hakkında bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 30700 hakkında bilgi

şimdi ben bi tane gm 30700mx cihaz aldım fakat aklıma takılan bikaç nokta var
    1)cihazın menüsü 11400 le aynı sadece modul kısmında bi değişiklik var
    2) 30700mx ile 30700 sky arasındaki fark nedir hangisi daha iyi ve kullanışlıdır satıcı mx in daha iyi olduğunu soledi
    3) gm ın en son çıkan cihazı bumu eğer bu değilse hangi modeli önerirsiniz
    hala cihazı değiştirme imkanım var

bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim
    şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BU cihazlar en son modeli oldugunu sanmıyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde en son ürünler var

Ayrıca bu serilerin yazılımları malesefki çıkmamaktadır. 1 sene boyunca anca gecen gun cıktı ve yazılımlarda malesefki sorun var hala. Cihazı yapan kore firmasının kapandıgını duyduk ve bu sekil oluncada yazılım olayıda cıkmıyor malesef.

mx te bildigim mct paketinden 3 tane ***** kanal var oda 2008 kadar gecerli. sky da ise *** view xxx 2010 yılına kadar geçerli sanırım.
    Konu Admin tarafından (11-01-2007 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BU cihazlar en son modeli oldugunu sanmıyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde en son ürünler var

Ayrıca bu serilerin yazılımları malesefki çıkmamaktadır. 1 sene boyunca anca gecen gun cıktı ve yazılımlarda malesefki sorun var hala. Cihazı yapan kore firmasının kapandıgını duyduk ve bu sekil oluncada yazılım olayıda cıkmıyor malesef.

mx te bildigim mct paketinden 3 tane ***** kanal var oda 2008 kadar gecerli. sky da ise *** view xxx 2010 yılına kadar geçerli sanırım.
    pekala bunlar arasında convert mümkünmümesela bizim bi nokia 8310 u programla 6510 yaptığımız gibi mx vs sky

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşılan bu cihaz bize gelecek vadetmiyo pekala hangi modeli almalıyım sizce
    bende 1.50 lik otomatik çanak var en verimli cihaz modeli hangisi sizce (GM) yeni cihazlarda da şifre kırma özelliği varmı???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende eger goldmaster buyuk firma ise cihazları baska modellerle değiştirmeli) mdemki firma kapandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım biraz araştırma yap ama gm üzerinde değil gm alsan bile tf serisi al

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri