REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
101 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: sunny card sharing hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam bu sharing ayrı kartmı alıcaz yoksa makine içindeki karta mı atacaz ? bunu söylermisiniz arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı funcity17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam bu sharing ayrı kartmı alıcaz yoksa makine içindeki karta mı atacaz ? bunu söylermisiniz arkadaşlar
    Sharing olayı cihazın arkasındaki com port aracılıgı ile oluyor. Yani kanalları seyretmek için pc niz surekli acık olmanız gerekşyor ve ucretsiz server bulmanız gerekiyor.

Server bulamazsanız ucretli server bulmak zorundasınız malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir zaman lar crypto yazılımları çıktığı zaman da suny grubu yazılımları en son vermişti. Bir hafta bile seyredemeden o olay bitmişti. Tarih tekerrürden ibarettir. Yazılımlar çıkacak fakat card sharing olayı bitmiş olacak. Ben böyle düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir zaman lar crypto yazılımları çıktığı zaman da suny grubu yazılımları en son vermişti. Bir hafta bile seyredemeden o olay bitmişti. Tarih tekerrürden ibarettir. Yazılımlar çıkacak fakat card sharing olayı bitmiş olacak. Ben böyle düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?
    Card paylasımı devam eder ve yeni sektor oluşmuş olur. Card sharing olayı oldu Free server nerede yok gibi birşey. Ne olacak ücretli yerler aranacak.

Bunun garantisi varmı yok adamın 2-3 ay sonra kapatmayacagı ne malum hep ihtimaller malesefki offline bende next 2000 vardı mach 1 hoca sayesinde izliyorduk serverlar kapandı sonuç sharing yapsa bile cihaz free yer olmadıktan sonra bir işe yaramıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kart paylaşımı işide tehlikede işin içine bazı kanal platformlar girdiği için kart paylaşımının sonu yakın olabilir. Denetimler git gide sıkılaşıyor. Bunun için konu mesajlarda daha dikkatli olunması gerekio.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar volkan arkadasımın dedıyı gıbı bu ısınde suyu cıktı yerlı platformlarda bu sıstemde oldugu ıcın sız yazdıgınız yazılara dıkkat edınız lutfen ve yazılması yasaktır bılgınız olsun yerlı platfomlarla ılgılı buyle yazı yazmak yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı bakalım beklemek uzun sürmez inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiden hayırlı olsun tüm kaon/sunny kulanıcılarına

Deniz elektronik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekleyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı netsh Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bekleyelim
    biz daha çok bekleriz diyer firmalar şhare yazlımını cıkartılar bide şhare üzerinde geliştirmeler bile yapıyorlar bizim sunny de hala şhare yazlımı çıkartacak benim hic ümidim kalmad

Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri