Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Serkan Yılmaz İsmini kendilerine adepte eden vatanadaşlara!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Serkan Yılmaz İsmini kendilerine adepte eden vatanadaşlara!!!

Benim kullandıgım rumuzu(gercek adım soyadım) kendi sitelerine manuel eklemektedirler.Ve admin yapmaktadırlar. SupersatForum dısında hiçbir forumda statum yoktur (Goldmaster forum Ve MegasatForum Hariç)Bunu tum uye ve görev arkadaşlarımın bilmesini istiyorum..

Bu forum dısında dogacak benim rumuzumla yazılmış mesajlardan kesinlikle sorumlu degilimdir.

Bana hiçbir kimse su forumda bana bunu yazdın demesin.Benim ismimi manuel ekleyip kullanan kişiler lütfen bir zahmet isimimi lütfen silsinler.
    Konu Admin tarafından (31-03-2007 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok ayıp ve terbiyesizce buluyorum herkes seni tanır ve bilir sen keyfine bak kardeşim bunu ypanlarıda buradan kınıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hay allahım yaw.valla üstadım kendilerine ait bir rumuzları dahi olmayan gerizekalılarda varmış demekten kendimi alamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bır ınsanın adını ondan ızınsız kullanmak cahıllıktır baska bırsey olamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hay allahım yaw.valla üstadım kendilerine ait bir rumuzları dahi olmayan gerizekalılarda varmış demekten kendimi alamıyorum.
    Sormayın hergun msn de veya reel ortamda bana sen sunu dedin bu siten var su sitede sen bunu yaptın.BEN ADMİNİM DİYE BAZI GÖREVLİ ARKADAŞLAR GÖREV BİLE ALMIŞLAR O SİTELERDE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi ben meşhur olamadım şu alemde ya kimse beni kopyalamıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi ben meşhur olamadım şu alemde ya kimse beni kopyalamıyor
    bu isimle kim kopyalayacak şöyle essahtan bi ismin yokmu onu den bak nasıl ön manşetlerdesin hehe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar aynı olay benim başıma geldi kendimi aklayıncaya kadar neler çektim
    onun için bu uyarınız çok faydalı olacaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halil07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar aynı olay benim başıma geldi kendimi aklayıncaya kadar neler çektim
    onun için bu uyarınız çok faydalı olacaktır..
    kardeş sende 'her gördüğünüz sakallı dedeniz değildir' deseydin bari..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok ayıp bir şey kendi isimlerindenmi utanıyorlar, bence bir an önce değiştirmeleri lazım..

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri