Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
78 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MSN Hackırlarına dikkat ediniz...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MSN Hackırlarına dikkat ediniz...

Arkadaşlar bir sitede gördüm daha öncede safran arkadaşımızın
    basına gelmişti.

Msn hackleyerek tanıdıklarınızdan kontor .para gibi seyler istemektedirler. Verdikleri bir link yoluyla size site acıp girdiginiz anda o siteye malesef ki msn niz hacklenmektedir.

Sizden ricamız bu uyarıyı dikkate almanızdır.Uyarı bilgiler için turkeyforum sitesine teşekkur ederiz.

Onemli Uyarı : Son günlerde meydana gelen msn adresi çalınmaları ve Kontör İstenmesi ile ilgili olarak olayın oluş şekli Bilişim Suçu Kapsamında olduğundan Emniyet Müdürlüğü inceleme başlatmıştır.Lütfen hiçkimse msn şifresini Microsoft'a ait olmayan bir siteye girmesin !!! Bunu en yakınınız istese bile YAPMAYIN !!! Şikayetlerinizi kısa ve açık bir dilekçe ile ilgili Cumhuriyet Savcılıklarına yolladığınız kontör numarasınıda yazarak iletin
    Konu Admin tarafından (15-01-2007 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler hocam.
    Bakalım daha neler görücez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertan89 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgi için teşekkürler hocam.
    Bakalım daha neler görücez
    Safran arkadaşımızın gecen gun msn hacklendi.Hackleyn kişi ben site kurdum bana yardım edermisin demiş.Arkadaşımıza link vermiş sonrası malum msn hackleniyor. Adam hackledikten sonra msn de olan kişilerden kontor istiyor safran adına .

Demem oki bu tür şeylere kanmayın arkadaşlar ne olursa olsun bu bilişim sucu işleyen insanlara prim vermyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana gelen bir arkadaşımın msn hacklenmesi sonucunda bu adrese dikkat edin sakın ola bu adrese kanmayın...

PHP- Kodu:
    emindincer@hotmail.com

emindincer2002
    @hotmail.com

yalniz_guzel01
    @hotmail.com 
    aman dikkat...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı home Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana gelen bir arkadaşımın msn hacklenmesi sonucunda bu adrese dikkat edin sakın ola bu adrese kanmayın...

PHP- Kodu:
    emindincer@hotmail.com

emindincer2002
    @hotmail.com

yalniz_guzel01
    @hotmail.com 
    aman dikkat...
    Şu adreslere bi ekleyelim bakalım eğer dediğiniz gibiyse biraz ben onla oynayayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı e®tan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu adreslere bi ekleyelim bakalım eğer dediğiniz gibiyse biraz ben onla oynayayım
    cesetlerini buraya koy üstad haydi bileeene sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cesetlerini buraya koy üstad haydi bileeene sağlık
    Merak etme kullandığım adrese eklemedim.
    Boş bir adresime ekledim.
    Ama kabul etmedi hala

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buda şikayet var sitesinden alıntı

Ben msn mağduru oldum. Msn’de bir firma müdürü bir arkadaşla konuşurken Msn’sini hacklemişler. Konuşmaya devam ederken benden kontör istedi, ben de haliyle muhabbet devamı olduğu için şüphelenmeden verdim ama daha sonra fark ettim ki hacklenmiş.

Ben Telsim’i arayarak böyle bir olay oldu, kontör kartları elimde, bunlara ne yapabiliriz dedim. Önce aradığımda kontör kartlarını bir dilekçe ile bize gönderin, biz onların gerekli takibatını yaptıktan sonra size döneriz, bu olay çözülüyor dediler. Bir saat sonra aradığımda ise başka bir müşteri temsilcisi böyle bir şeyin olmayacağını, sadece yasal yolardan, yani savcılığa şikâyetle olabileceğini söylediler. Ben de şunu diyorum; o adam kontörlerimin kodlarını aldığında hemen aradım. Bu seri numaraların nereye kaydolduğunu görebiliyorlar. Seri numaraları bende olan bir kontör kartı hemen o anda başkasına yükleniyorsa bunda zaten bir problem var. En azından işlemi dondurabilirler. Adam kontörü yükleyecek, kullanacak. Eee ne zaman müdahale edeceksiniz? İş işten geçtikten sonra mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bir sitede gördüm daha öncede safran arkadaşımızın
    basına gelmişti.

Msn hackleyerek tanıdıklarınızdan kontor .para gibi seyler istemektedirler. Verdikleri bir link yoluyla size site acıp girdiginiz anda o siteye malesef ki msn niz hacklenmektedir.

Sizden ricamız bu uyarıyı dikkate almanızdır.Uyarı bilgiler için turkeyforum sitesine teşekkur ederiz.
    İnternette ciddi bir sıkıntıya veya haksız bir saldırıya maruz kalan arkadaşlar Adminimizin belirttiği gibi en yakın savcılığa başvursun.. Yeni Türk Ceza Kanununumuzda bu suç ve cezası mevcuttur arkadaşlar......

5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu
    ONUNCU BÖLÜM
    Bilişim Alanında Suçlar
    Bilişim sistemine girme
    MADDE 243. - (1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir.
    (2) Yukarıdaki fıkrada tanımlanan fiillerin bedeli karşılığı yararlanılabilen sistemler hakkında işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranına kadar indirilir.
    (3) Bu fiil nedeniyle sistemin içerdiği veriler yok olur veya değişirse, altı aydan iki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
    Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme
    MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.
    (4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması hâlinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın hocam şuan msn ye baglanmak istesek bişi olurmu acaba şimdiden bilgileriniz için tşk

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri