Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: MSN Hackırlarına dikkat ediniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gapgara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili arkadaşlar russian25 diye bir yerden chat yapmak isteyen kızlar e-mail veriyor.Cevaplasam mı?Yukarıdaki tehlikeler söz konusumu?İngilizce yazıyorlar..Yardım.....
    Tehlike olabilir tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kızlardan gelen maillere tıklamıyorum ve rahat ediyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kızlardan gelen maillere tıklamıyorum ve rahat ediyorum
    Kızlardan gelen maillere niye tıklıyorsun ki...eklemen gerekli...sen gelen linklere tıklama yeterki...birde herkes iyice paranoyak oldu bunların yüzünden...link gönderiyorum msnimi çalacaksın diye kimse tıklamıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kızlardan gelen maillere niye tıklıyorsun ki...eklemen gerekli...sen gelen linklere tıklama yeterki...birde herkes iyice paranoyak oldu bunların yüzünden...link gönderiyorum msnimi çalacaksın diye kimse tıklamıyor...
    hiç sormaya abiş :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi ve paylaşımlar için emeği geçn herksese teşekkürler valla hocan baya faydalı oldu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işleri yapanlara hacker denmez çapulcudan(denilecek çok şey varda neyse) başka birşey değiller....bazı arkadaşlarında başına gelmiş bu olay....artık arkadaşlar diyor ben senden kontör istersem verme diyor ...zaten vermemde neyse
    arkadaşlar sakın böyle acemice işlere girmeyin çünkü artık bu bir suçtur ...dolandırıcılık mı dersin artık ne dersin bilmiyorum...

bu arada iyi bir haber var bu mail hacleyenler yakayı ele vermeye başlamışlar...ve yakalanıyorlar....:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım bana ne yapa bilecek bu mailler bi ekleyeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hangi linki tıklarsanız tıklayın önce cookie lerinizi silin ondan sonra tıklayın linkleri bir sey yapamazlar Disk Cleaner programıyla yapa bilirsiniz cookielerin içinde sifreleriniz gizlendigi için linki tıkladıgınız an şifreleriniz karsı tarafa geciyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim msn me mesaj gelse açsam çalınırmı çünkü bilmedigim mesajları açmıyor siliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyardığınız için sağolun arkadaşlar

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri